ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie care traversa pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Pipera din București a fost lovită de un autoturism care aparține Ambasadei Statelor Unite, condus tot de o femeie, care ar avea funcția de viceconsul la Ambasada SUA, potrivit surselor Antena 3

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Vom reveni cu informații pe măsură ce ele vor deveni disponibile.
 
Subiectul persoanelor accidentate de mașini americane este unul foarte sensibil în București, deoarece amintește de cazul muzicianului Teo Peter de la renumita trupă Compact, ucis acum mai bine de 15 ani de un pușcaș marin american într-un accident rutier.
 
El este cu atât mai sensibil cu cât, foarte recent, un polițist „aflat în misiune” a ucis o fetiță pe trecerea de pietoni, caz care a zguduit emoțional Capitala.