ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steve Bannon, fostul strateg politic al președintelui Donald Trump, s-a predat luni autorităților federale, după ce a fost acuzat de sfidarea unei citații a Camerei Reprezentanților care solicita documente și mărturii în cadrul unei anchete a Congresului în legătură cu asaltul asupra Capitoliului din 6 ianuarie, potrivit USA Today

Fostul consilier al lui Trump urmează să se înfățișeze astăzi în instanță, în urma unor acuzații legate de ancheta Congresului privind manevra anti-Trump din 6 ianuarie. Stephen Bannon a fost acuzat de sfidarea Congresului pentru refuzul său de a se prezenta la o depoziție și pentru refuzul de a prezenta documente. Fiecare cap de acuzare este pasibil de o pedeapsă de minimum 30 de zile și maximum un an de închisoare, precum și de o amendă între 100 și 1.000 de dolari.

Citiți și Steve Bannon: „Franța este un Laborator”. Răsturnarea lui Macron poate da semnalul unei ofensive Suveraniste împotriva Marii Resetări

Bannon i-a atenționat pe reporterii care roiau în jurul lui în fața biroului FBI: „Să nu vă accidentați.”

El a transmis în direct evenimentul pentru podcastul său „War Room”, pe Gettr, o rețea de socializare fondată de Jason Miller, un fost consilier al lui Trump care a fost, de asemenea, citat.

„Doborâm regimul Biden”, a spus Bannon. „Vreau să rămâneți concentrați, să fiți atenți la mesaj. Rețineți, semnal, nu zgomot. Toate acestea sunt zgomot, acela este semnal”.

Bannon nu a răspuns întrebărilor.

Vom reveni cu amănunte.

VIDEO: