ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primim fotografii și articole minunate pentru Concursul de Publicistică și Fotografie cu premii Eminescu și Dulcea Românie.

Astăzi, de ziua lui Petre Țuțea și Sfântului Apostol Toma, s-au împlinit 7 ani în care toți cei ce au pornit acest proiect și cei care s-au angajat să-l ducă mai departe au încercat și se străduiesc să vă ofere acea față a realității ascunsă, estompată sau chiar distorsionată de politicieni, servicii speciale și mass media conectată la rețele de influență, control și propagandă de cele mai multe ori neromânești.

Cu această ocazie îi mulțumim și fostului redactor șef, Mihai Șomănescu, care în prezent a inițiat un proiect personal, pentru contribuția sa la dezvoltarea portalului nostru de știri și opinii conservatoare. Cu ajutorul Domnului, echipa ActiveNews merge mai departe, pentru Dvs, pentru Adevăr, pentru România.

Găsiți în Albumul Facebook de mai jos, fotografiile primite de la Dvs.

Vă mulțumim și vă așteptăm la CONCURS -  ACTIVENEWS la 7 ani! Vă invităm la CONCURSUL de Publicistică și Fotografie cu premii EMINESCU ȘI DULCEA ROMÂNIE! Un aparat foto compact, CD-uri speciale, Diplome AAFR și UZPR și cărți cu autograful autorilor. Vă așteptăm alături de noi! TOTUL AICI