ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vrând să pară inteligent, imberbul Valeriu Gheorghiță a aruncat azi pentru presa guvernamentală un nou text de ros al firmei de PR care se ocupă de campania Șoc-Groază-Vaccinează: „Avem o armă la îndemână care se numește vaccin”.

Mulțumim. Știam. O spune mai științific și Directorul executiv al companiei Bayer: Vaccinurile cu ARnm sunt TERAPIE CELULARĂ ȘI GENICĂ. Sunt comercializate ca "vaccinuri" doar pentru a fi pe placul publicului. Altfel am fi avut o rată de refuz de 95%

Tot azi, la fel de inteligent, propusul ministru al Sănătății în Coaliția Ticăloșilor, fiul de torționar bolșevic și băiat de mingi al OMS, AstraZeneca și Pfizer, Alexandru Rafila, a afirmat doct, după întrunirea cu colegii vacciniști liberali, conform ȘtiripeSurse: „E nevoie să pregătim valul 5”, respectiv "Am discutat despre câteva măsuri pentru controlul imediat al pandemiei (...) și să pregătim un eventual val 5”.

Corect ar fi trebuit să spună, desigur, să ne pregătim pentru un eventual val 5. Ni s-a părut nouă că cam voi pregătiți valurile, chiar și eventualele valuri...