ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nimeni nu-și putea închipui ca tânăra activistă #rezist Irina Andrieș să moară peste noapte, chiar în ziua aniversării manifestației din 10 august 2018. Ea era așteptată, ca întotdeauna, alături de tovarășii ei de #rezist, mai ales că participase la evenimentele din urmă cu patru ani din Piața Victoriei.

Angie Șerban, o altă protestatară cunoscută, prietenă bună a Irinei Andrieș, spune că se aștepta să se vadă cu Irina în Piață, la protestul de ieri, după cum transmite și Fanatik.ro. De dimineață a primit însă tragica veste.

”Astăzi mă așteptam să mă văd cu Irina Andries la protest, în Victoriei, acolo unde ne-am cunoscut și am luptat împreună pentru viitor.. Și-mi sună telefonul dimineață cu vestea că a plecat..

Nici nu am reușit să procesez vestea asta; și mi se pare nedrept că a plecat ea, buna și blânda noastră Irina. (...) Irinuș, ne-a rupt plecarea ta, iubita mea.”, a scris Angie Șerban pe Facebook, care a adăugat în urma întrebărilor privind cauza morții că aceasta ar fi „cancer”.

Nici unul dintre prietenii ei publici nu se aștepta ca aceasta să dispară brusc din această viață.

La anunțul decesului Irinei Andrieș a reacționat și deputatul USR Cătălin Teniță. Acesta spune că Irina a fost unul dintre oamenii care în perioada 2017 – 2019 a fost de sute de ori în Piața Victoriei, mai publică sursa citată.

Irina Andrieș a fost o creatoare de bijuterii și, potrivit profilului ei de pe Facebook, o susținătoare a lui Vlad Voiculescu și Dacian Cioloș și a propagandei oficiale pro-vaccinare. Ea s-a vaccinat cu trei doze de Pfizer deși documentele firmei atestă că NU S-AU FĂCUT TESTE pe bolnavii de cancer, ca atare reacția serului experimental în cazuri de bolnavi de cancer este necunoscută. 

Numeroși specialiști au observat cu date certe că, de la începutul campaniei mondiale de vaccinare, cazurile de cancer „au explodat” înregistrându-se următoarele fenomene în cazul vaccinaților Covid: apariții de cancer, redeschiderea bruscă a unor cazuri de cancer închise, accelerarea unor cancere existente aflate sub tratament și degenerarea lor în cancere galopante, urmate de moarte pe repede-înainte.

Într-o discuție de pe Facebook cu Marius Mioc, o anume Ioana Costaș din Cluj, susținătoare înfocată a vaccinării și cumnata decedatei cu același nume de la Institutul Francez, a recunoscut că ruda sa era vaccinată dar că a murit de cancer.

La fel și Peter Imre, un alt caz mai cunoscut.

În schimb, familia medicului ieșean Gabriela Dumitrescu care a murit la doar 37 de ani de un cancer agresiv apărut brusc, nu are explicații despre modul în care s-a îmbolnăvit victima. În ianuarie 2021 doctorița se vaccinase „anti-Covid” între primii „esențiali”.

O sinteză folositoare pe această temă, aici:

VACCINUL și CANCERUL. Dr. Joseph Mercola și Dr. Ryan Cole despre EFECTELE INJECTARII COVID și CANCERELE GALOPANTE: Pe măsură ce oamenii încep să se trezească, varianta oficială începe să se prabușească. Sinteza VIDEO

Nu știm care a fost cazul protestatarei #rezist dar pagina ei oferă următoarele date, care, în viitor, ar putea fi folositoare organelor de cercetare penală:

Pe 27 decembrie 2022 anunța că se va vaccina.

„Astăzi, de ziua mondiala a sănătății, am făcut primul pas spre normalitate.
Așa, neesențială cum sunt, am fost cipata cu prima doza, Pfizer.
Inițial ma programasem la Fetesti pentru mâine, dar am anulat programarea și am intrat pe lista de așteptare. Așa am câștigat 8 zile și 600 km.
#JosPandemia”, a scris aceasta pe 7 aprilie 2021.

La mesaj a primit numeroase mesaje de felicitare. „Ai reușit, bravo! Sa ne scrii ca te simți bine, o durere ușoară în braț, si atat. Sa-i convingem si pe altii, sa nu le mai fie frică.”, i-a scris unul dintre utilizatorii prieteni.

Pe 10 aprilie 2021 aceasta scria:

„Astăzi, când România a depășit un milion de bolnavi de covid, cand spitalele nu mai fac față, iar tranformarea altora in spitale covid se face cu circ, auriștii și șoșocarii nătângi, ies iar in strada sa protesteze. Fără măști, desigur!
Jandarmeria se uita pasiv, deși legea nu este respectata, din nou!
Mai știe cineva, ceva de Bode?
Ah, ma scuzați, e Weekend!”

Un comentariu marcat ca plăcut de Irina Andreiș susținea: „Lege urgent.
Cine nu respecta regulile pandemice și protestează și in cazul în care ajung la spital bolnavi de Covid-19 să plătească spitalizarea sau să aibă prioritate cei din linia întâi.
Ei să mai astepte până se eliberează un loc în P-ta Victoriei!”

Peste doar câteva zile, pe 15 aprilie 2021, comenta în susținerea vaccinării și a lui Vlad Voiculescu:

„Astăzi avem 195 de decese din cauza covidului și 1518 bolnavi la ATI, dar nu mai avem un ministru al sănătății.
Avem asigurări ca nimic nu se va carantina și ca peste doua săptămîni covidul își va lua niște zile libere, astfel, Românașul dornic de ducă, sa poata zburda liber, la munte, la mare și pe unde "vrea” mușchii lui, fără masca in unele locuri. Covid la liber, nu-i bai, ca face dl mîțu rost de noi paturi ATI!
Și am și eu o întrebare de om prost: nu era mai bine, ca atunci când erau 1300 de paturi ATI ocupate cu covid, sa luam măsuri, decât sa cerem suplimentarea lor? Nu de alta, dar in ritmul asta nu ne vor ajunge nici 1600, 1700 sau 2000 de paturi!
Da, știu, am învățat lecția: tot Vlad va fi de vină!
Și ce ne facem, ca se subțiază zilnic lista doritorilor de vaccinare? Vreo campanie de conștientizare, ceva? De unde eram toți disperați in urma cu doua luni, ca nu știam când ne vine rândul la vaccinare, noua, neesențialilor, iată ca perspectiva este trista. Vom avea vaccinuri milioane și zero doritori de a le folosi!
Tot Vlad este de vina?”

Pe 28 aprilie 2021 anunța, cu bucurie:

„I did it again!
Gata, am făcut rapelul și o data cu el un mare pas spre normalitate, ceea ce va doresc și vouă.

Hai, curaj!”

Pe 28 octombrie 2021 nota: „Doza 3 - Done!”

Astăzi Irina Andreiș nu mai e, fără ca prietenii ei cei mai buni să fi știut că are o afecțiune cauzatoare de moarte într-un mod... fulminant.

Recomandăm și VIDEO: Dr. Roger Hodkinson - Cancerul si vaccinurile cu ARN mesager. ActiveNews Special: