ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De-a lungul ultimului an și mai bine, atleți din întreaga lume au căzut ca muștele în timp ce concurau la meciuri. Dacă nu și-au pierdut cunoștința, au fost văzuți apucându-se cu mâinile de piept, incapabili să respire din cauza unor probleme cardiace subite care i-au lovit în toiul competiției.

Acest val de probleme cardiace este fără precedent, ca să nu spunem mai mult. Niciodată nu am mai văzut atâția atleți tineri, sănătoși, de talie mondială, confruntându-se în massă cu probleme cardiace în acest mod. Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria sportului. În plus, momentul apariției acestui fenomen de amploare este cu atât mai relevant, cu cât se suprapune perfect cu lansarea pe piață a serurilor experimentale Covid, remarcă The Gateway Pundit.
 
 
În luna decembrie, circa 300 de atleți au căzut la pământ sau au intrat în stop cardiac după administrarea „vaccinurilor” experimentale Covid.

Dar lucrurile sunt și mai grave, după cum relevă un nou raport exploziv al OAN, care estimează numărul sportivilor afectați la câteva sute.

În total, investigația lor a descoperit un număr impresionant de 769 de bărbați și femei care s-au prăbușit pe teren din cauza unor probleme cardiace suferite în timpul competițiilor din ultimul an (între martie 2021 și martie 2022).

Cel mai șocant este că vârsta medie a celor care au suferit un stop cardiac în toată regula a fost de doar 23 de ani.

Având în vedere momentul în care a apărut această problemă nemaiîntâlnită până acum la sportivii sănătoși, precum și presiunea universală pentru injecțiile Covid, toate semnele indică un singur vinovat: „vaccinul” experimental.
 
După ce a detaliat două cazuri intens mediatizate, a doi jucători de tenis care au fost nevoiți să se retragă de la Miami Open luna trecută, Pearson Sharp de la OAN a prezentat concluziile unei investigații realizate de postul de televiziune la care lucrează, ridicând, totodată, o serie de întrebări presante la care ar trebui ca autoritățile să ofere răspunsuri pentru cei care încă se întreabă ce anume determină aceste probleme cardiace la persoane tinere:

„Aceștia sunt doar doi dintre cei peste 769 de sportivi care s-au prăbușit în timpul unui meci pe teren în ultimul an. Din martie 2021 până în luna martie a acestui an. Vârsta medie a jucătorilor care au suferit un stop cardiac este de doar 23 de ani.

Câți sportivi de 23 de ani se prăbușeau și sufereau atacuri de cord înainte de acest an? Cunoașteți persoane de 23 de ani care au suferit atacuri de cord înainte-vreme? 

Și aceștia sunt doar cei despre care știm. Câte cazuri nu au fost raportate, oare? Aproape 800 de atleți - tineri în formă, în floarea vârstei, care au căzut pe teren. De fapt, cu 500% mai mulți fotbaliști din UE au murit recent din cauza atacurilor de cord decât în urmă cu un an”, a subliniat Pearson Sharp. 
 
Sharp explică lucrurile pentru cei care continuă să creadă că este vorba de o coincidență:

„Coincidență? Când se știe că vaccinul Pfizer provoacă inflamații cardiace? N-are cum. De fapt, mulți medici care îi tratează pe acești jucători spun că vătămările suferite de ei și decesele lor sunt provocate direct de vaccin...

Aceasta nu este o coincidență - adolescenți sănătoși care mor după ce au făcut injecția Pfizer. Medicii au avertizat FDA, înainte de a lansa vaccinul experimental, că acesta „aproape sigur va provoca leziuni teribile ale organelor”.”

Singura întrebare rămasă este: când vom vedea puțină responsabilitate? VIDEO: 
 
 
Această investigație realizată de OAN ar trebui să servească, cel puțin, drept catalizator pentru a se începe o analiză a vătămărilor grave pe care le provoacă „vaccinurile” Covid, în special în rândul tinerilor. Este evident de ceva vreme că „vaccinul” nu protejează nici măcar împotriva răspândirii coronavirusului, și, totuși, regimul fraudulos Biden și dr. Fauci au aprobat recent o a patra doză, iar a cincea va urma cât de curând.

Continuarea promovării acestor vaccinuri, având în vedere informațiile care există acum (și care au apărut de luni de zile), este mai mult decât criminală.

Și, totuși, ne confruntăm cu asta.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews