ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce protestatarii anti-obligativitatea vaccinării continuă să ocupe, pentru a treia zi consecutiv, piața din fața Parlamentului din Ottawa, supravegheați îndeaproape de efective ale Poliției, premierul „liberal” Justin Trudeau, care vineri se autoizola pe motiv de Covid închipuit, pentru ca sâmbătă să fugă literalmente din Capitală și să se ascundă într-un loc secret (încălcându-și carantina autoimpusă), a ținut luni o teleconferință de presă (fără a divulga unde se află) în care a spus că guvernul vaccinist își continuă munca și el, personal, nu-și va da demisia, ba chiar va duce mai departe politica ordinelor de vaccinare obligatorie a angajaților, care i-a revoltat atât de mult pe transportatorii canadieni, și nu doar pe ei.

Afirmațiile intransigente făcute de Trudeau după trei zile de frământări sunt semnul că se va interveni în forță asupra demonstranților. Totul e o chestiune de timp. Marea Resetare, al cărei student fidel a fost Trudeau, nu vrea să dea înapoi.

Vedeți Revoluție la Ottawa: Convoiul pentru Libertate a ajuns la destinație. Zeci de mii de canadieni protestează în fața Parlamentului contra ordinelor de vaccinare obligatorie și cer demisia lui Trudeau, care a fugit din Capitală. VIDEO ÎN DIRECT

Justin Trudeau a făcut tot ceea ce știe să facă mai bine un dictator încolțit (Canada nu are președinte, premierul fiind primul om în stat): a ponegrit manifestațiile, pe care le consideră violente și incitatoare la ură - deși nimic din filmările de la fața locului nu-l îndreptățesc să o facă -, iar despre manifestanți a avut doar cuvinte dezaprobatoare, numindu-i naziști („s-au văzut zvastici”) sau extremiști (termenii aceștia se aplică în cercurile de stânga pentru a desemna orice mișcare de dreapta care nu mimează coabitarea, n.r.).

El a afirmat în conferința de presă că și el are experiența manifestațiilor, dar nu a celor violente ca cea de acum (?), ci a celor pașnice cum au fost cele ale BLM (!!!). Mișcarea extremistă BLM a provocat mii de distrugeri pe cuprinsul celor două Americi. Cu numai două zile în urmă, New York Post a dezvăluit că Black Lives Matter (Viețile Negre Contează) a transferat peste 6 milioane de dolari către o organizație „caritabilă” canadiană condusă de soția cofondatorului său pentru a achiziționa o vilă imensă care a servit cândva drept sediu al Partidului Comunist!

Vedeți OTTAWA - ZIUA 2 A REVOLUȚIEI ANTI-VACCIN ÎN DIRECT. Tricolorul nostru flutură și acolo. Trump ține cu TIRIȘTII pentru LIBERTATE: Suntem alături de ei până la capăt. Mediafax a aflat după 19 ore că Trudeau, premierul Marii Resetări, a fugit din Capitală

Totodată, Trudeau îi consideră pe cei care nu preiau pe nemestecate viziunea guvernului despre „știință” drept promotori de fake news (știri false) și de teorii ale conspirației. Un fel de „hoții strigă hoții”, având în vedere că guvernul vaccinist prezintă în mod fals „siguranța și eficacitatea vaccinurilor”, care s-a dovedit a fi una dezastruoasă în țări puternic vaccinate, precum Marea Britanie, Italia sau Israel. Iar dacă știința nu se bazează pe fapte, ce fel de știință mai e aceea?

Vedeți: Români la manifestația anti-tiranie a Convoiului pentru Libertate din Canada: Îngerii păzitori din Ottawa există atunci când pornești cu Dumnezeu la drum! FOTO/VIDEO: POLIȚIA a început să blocheze căile de acces ale TIR-urilor care vin în număr mare 

La întrebarea unei ziariste privind faptul că poate ce i se reproșează de către protestatari are și o bază reală, pentru că el s-a ferit să menționeze vreodată și efectele adverse ale vaccinurilor, Trudeau, fost actor, a repetat și acum exact aceeași bandă ca Florin Cîțu, fost premier: „Vaccinurile sunt sigure și eficiente. Ascultați de știință!” Or avea cu toții un cip implantat de Klaus Schwab, adeptul acestei inovații, de repetă cu toții exact aceeași frază?

Vedeți Școala de dictatori Covid a lui Klaus Schwab și planul pentru Marea Resetare. De la Putin, Merkel și Viktor Orban la Justin Trudeau. VIDEO

Peste 50.000 de șoferi (plus alte mii de canadieni care s-au alăturat pe parcurs) sunt în viziunea lui Trudeau o „minoritate infimă și marginalizată”, dar habotnicii politicii de vaccinare cu seruri experimentale sunt nici mai mult, nici mai puțin, decât „buni cetățeni” care fac acest sacrificiu pentru prezervarea valorilor canadiene de libertate și democrație, trecând prin... viol și dictatură, deoarece scopul scuză mijloacele. TIR-iștii cer demisia lui Trudeau și a Guvernului. Canada este o monarhie constituțională care ține de Coroana britanică. Trudeau, fost actor, joacă rolul de șef al statului. Dar regina Elisabeta nu-l interpelează pe măscăriciul de premier canadian? Sau încă n-a terminat cu Boris Johnson?

VOM REVENI CU DETALII DIN „PIAȚA UNIVERSITĂȚII” DE LA OTTAWA

Conferința integrală a premierului canadian „liberal” Justin Trudeau poate fi urmărită integral mai sus.

Manifestația din piața din fața Parlamentului din Ottawa. VIDEO: