ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE ORA 24 ORA ROMÂNIEI: Românii strigă LIBERTE la #OTTAWA! Editorul șef de la revista „Poezii pentru sufletul meu” din Montreal, pentru #ActiveNews

VIDEO ÎN DIRECT :

Zeci de mii de canadieni se află din nou în fața Parlamentului de la Ottawa în a doua zi de la ocuparea centrului Capitalei Canadei de zecile de mii de TIR-uri venite din întreaga țară și chiar și din SUA, în semn de solidaritate, după cum se vede în filmările în direct de mai sus și cele din cadrul articolului. „Ne luăm LIBERTATEA înapoi!”, spun manifestanții anti-vaccin și anti-mască. Discursurile au loc - cum altfel? - de pe platforma unui camion. Temperatura este în jur de -30 de grade Celsius.

ACTUALIZARE ORA 22.00: FILMĂRI DE LA ROMÂNII DIN „PIAȚA UNIVERSITĂȚII” DE LA OTTAWA

VIDEO 1:

VIDEO 2:

ȘTIREA INIȚIALĂ cu mici transcrieri LIVE:

„Noi cerem doar respectarea Constituției și a supremației lui Dumnezeu! Un mesaj despre camionagii și către dl premier: Trudeau, nu mușca mâna care te hrănește! Dumnezeu nu ne-a dat frica ci puterea alegerii și libertatea! Suntem într-un protest non violent și vom lupta până la capăt!”, spune un vorbitor. „Ridicați-vă ca LEII!”, a spus el recitând un poem. Protestul are o latură puternic religioasă. Mai mulți preoți se adreseză manufestanților, prin rugăciuni și îndemnuri spirituale, pentru LIbertate, în franceză și engleză. FATHER, HELP CANADA!, spune unul dintre aceștia. „Părinte Ceresc, ajută Canada!”

„Aceasta este generația care va schimba fața Canadei!”, spune alt lider al manifestanților. „NU plecăm de aici. Acesta este doar începutul!”, a adăugat acesta. Se intonează cântece patriotice și religioase.

Sunt relatate mărturii despre crimele pandemiei, tineri uciși de vaccin.

Vorbește un polițist, adresându-se fiecărui coleg în uniformă „să se ridice pentru LIBERTATE!”

Vorbesc doctori onești canadieni, asemenea celor care au demontat MITUL EFICIENȚEI PFIZER. „Nu este nici o diferență între vaccinați și nevaccinați în fața virusului. Aceasta este ȘTIINȚA. Copiii au RISC ZERO de îmbolnăvire - subliniez! NICI UN COPIL NU A MURIT DE COVID! Luați aminte. Sunt date precise. Opriți obligativitatea vaccinării”, spune dr. Paul Alexander.

„S-a terminat. IT'S  O V E R!”, spune alt vorbitor.”

Ia cuvântul un manifestant născut în URSS în 1984 „Știu ce înseamnă spălarea la creier. Am văzut-o în Uniunea Sovietică. Este exact ce ni se întâmplă azi aici. Dar Canada nu este URSS! Nu am venit aici, în această țară măreață, că să trăiesc același lucru. Respir cu toată familia mea FĂRĂ MASCĂ! E o revoluție pacifistă a întregii LUMI. Noi suntem Kilometrul 0 al întregii umanitații. (Bună asta - n.n.) Aveți credință în Dvs, în țară și Dumnezeu! Nu plecăm până când acest Guvern corupt demisionează! Suntem canadieni liberi! - să strigăm cu toții!”

Se vorbește despre cazul lui Sean, un băiat de 17 ani din Canada, diagnosticat cu miocardită după vaccinul anticovid, care s-a stins din viață la doar două săptămâni după inoculare. Era nevoit să se vaccineze pentru a practica hockey-ul, după cum a scris și ActiveNews. Foto din timpul manifestației:

Un alt medic ia cuvântul pentru a arăta că s-a limitat oferirea tratamentelor ceea ce a generat decese în masă. Dacă s-ar fi dat ivermectină și hidroxiclorochină pacienților de Covid în primele momente poate nici unul nu ar fi ajuns în spital. Aceste medicamente sunt cunoscute ca benefice inclusiv de sisteme militare, spune doctorul Chris Alan Shoemaker din Ottawa cu referire la Documentele DARPA despre care a publicat și ActiveNews.

Se strigă JOS MASCA și SUNTEM LIBERI! Trupul meu, alegerea mea!

„Nimic nu mi-a adus mai multă speranță în toți acești ani decât acest moment fantastic. Dumnezeu să binecuvânteze Canada!”, spune alt manifestant emoționat.

Un pompier asigură demonstranții că Pompierii sunt cu ei.

Urmăriți filmările ÎN DIRECT.

„Noi toți suntem mândri că suntem o minoritate marginală” - transmit „Golanii” din Piața Parlamentului de la Ottawa și susținătorii lor din mediul online, cu referire la modul în care au fost categorisiți de Trudeau, asemenea epitetului aruncat de Iliescu protestatarilor anticomuniști din Piața Univeristății 1990.

TRANSMISIE MULTI-CAM DIN OTTAWA - ZIUA 2 - VIDEO ÎN DIRECT :

După cum am relatat ieri pe larg, manifestanții pentru libertate, între care se află și români din Canada, cer încetarea dictaturii ceritficatelor „verzi” de vaccinare și a măsurilor totalitariste ale premierului Marii Resetări, teleghidatul lui Klaus Schwab, Justin Trudeau. Personajul ținut din sfori de la Davos a părăsit ieri Capitala după ce se dăduse ascuns după un covid neclar al copilului său - exemplu urmat pe Dâmbovița de Alexandru Rafila.

 

 

Agenția Mediafax a mogului penal Adrian Sârbu, considerată pe vremuri principala sursă de știri a presei din România și care susține și acum pe frontispiciu că este „cel mai bun site de știri” (fără a specifica exact de unde, posibil din propria-i parcare), a publicat abia după 19 ore de la acest eveniment informația, și tot denaturat, mințind că sunt doar 10.000 de camioane implicate în protest în loc de circa 100.000. De altfel, în toată presa mogulașilor Marii Resetări evenimentul epocal ignorat, deformat sau denigrat. În cadrul discursurilor lor (video mai sus), vorbitorii din Piața Parlamentului și-au exprimat dezgustul față de FAKE NEWS MEDIA și campaniile lor mincinoase, în care manifestanții sunt făcuți „rasiști” și „suprematiști albi”. După cum se vede în transmisia de mai sus, în rândurile lor însă se află inclusiv vorbitori de culoare și amerindieni.

Între timp, de vreo 16 ore, și cel de-al 45-lea președinte al SUA, Donald Trump, și-a arătat public susținerea față de protestul TIR-iștilor. El a declarat la un mare miting din Conroe, Texas, parte dintr-un tur pe care îl face pe cuprinsul SUA (video mai jos), că „în privința camionagiilor din Canada, care rezistă curajos obligativității ilegale a certificatelor de vaccinare și se dovedesc apărători ai libertății americane mai mari decât liderii de pe la noi, vrem ca acești oameni deosebiți să știe că suntem alături de ei până la capăt.”

VOM REVENI CU DETALII! ALTE FILMĂRI MAI JOS:

IATĂ DOVEZI ALE NUMĂRULUI IMENS DE CAMIOANE DIN OTTAWA, DIN SEARA TRECUTĂ:

VIDEO 1:

VIDEO 2:

PARCARE DE TIRURI ÎN OTTAWA