ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei cercetători angajați ai companiei Pfizer au fost înregistrați cu camera ascunsă de un jurnalist de la Project Veritas, care i-a descusut despre imunitatea naturală în comparație cu imunitatea conferită de „vaccinurile” Covid. Într-un videoclip de 10 minute lansat luni seara, toți cei trei oameni de știință au admis, separat, că anticorpii naturali produși de organism în urma infectării cu SARS-CoV-2 sunt mult superiori celor stimulați de „vaccinul” Covid, scrie și EVZ.ro. 

Primul cercetător de la Pfizer: „Când cineva este imun în mod natural – ca de exemplu după ce a făcut COVID – probabil că are mai mulți anticorpi împotriva virusului … Când faceți de fapt virusul, veți începe să produceți anticorpi împotriva mai multor componente ale virusului… Deci, anticorpii d-voastră sunt probabil mai buni în acel moment decât după vaccinarea Covid”, a afirmat omul de știință Nick Karl.

„Orașul New York are nevoie de oameni vaccinați. Este vorba doar de a-i determina să se simtă incomod pe cei nevaccinați până la punctul în care vor zice „La naiba, o să-l fac”, știi…”, a adăugat el.


Al doilea angajat al Pfizer, omul de știință asociat senior Chris Croce, a întărit afirmațiile lui Karl – spunând că cei care au dobândit imunitate în mod natural sunt „probabil mai protejați” față de cei vaccinați.

Jurnalist Veritas: „Deci, sunt bine protejat cu anticorpi?”

Chris Croce, cercetător asociat principal Pfizer: „Da”.

Jurnalist Veritas: „La fel de mult ca și cu vaccinul?”

Croce: „Probabil mai mult”

Jurnalist Veritas: „Cum? Cum, cu cât mai mult? ”

Croce: „Sunteți protejați pentru mai mult timp, deoarece există un răspuns natural”. Croce îl sfătuiește apoi pe jurnalistul sub acoperire să „aștepte” până când imunitatea naturală scade, de vreme ce a avut deja Covid-19.
 

Un al treilea cercetător de la Pfizer, Rahul Khandke, a spus că firma face presiuni asupra angajaților pentru a-i determina să ascundă informații sensibile față de public

„Suntem formați și învățați să fim de genul: „vaccinul este mai sigur față de imunitatea dată de infectarea cu COVID”. Sincer, a trebuit să facem atât de multe seminarii pe această temă. Nu aveți idee! De exemplu, trebuie să stăm acolo ore și ore și să ascultăm fraze de genul „nu poți vorbi despre asta în public”, a spus Khandke, care au fost de asemenea de acord asupra anticorpilor naturali.
 
 

Croce a recunoscut că Pfizer este în faza de efectuare de teste pentru a determina dacă vaccinul lor cauzează miocardita.

„Deci, da, facem… tocmai am trimis, de exemplu, 3.000 de probe de la pacienți pentru a fi testate nivelurile crescute de troponină (în vederea detectării infarctului și pentru a vedea dacă are la bază vaccinul)…”, mai spune cercetătorul, potrivit zerohedge.
 
 
 
VIDEO: