ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După solidarizarea extraordinară a românilor împotriva ticăloșiei austriece, Iohannis a ieșit azi din bârlog ca să ordone anularea de urgență a boicotului.

El a anunțat categoric că România nu va boicota Austria în niciun fel, după ce Karl Nehammer s-a opus intrării României în Schengen.

Citiți și Cum au pompat Austria și OMV în politicienii români, miniștri, premieri, candidați la prezidențiale: Klaus Iohannis, Mihai Răzvan Ungureanu, Victor Ponta, Popescu Tăriceanu, Nicolae Văcăroiu, Dan Barna, Viorica Dăncilă, Sevil Shhaideh, Virgil Popescu

„Alte teme care vor apărea în discuție sunt teme pe care eu le voi ridica. Voi ridica tema Schengen. Este tema care pe noi ne interesează cel mai mult. Miniștrii de Interne nu au reușit să aprobe intrarea noastră în Schengen. Acum se pune problema cum continuăm. Intrarea România în Schengen rămâne obiectiv principal. În realitate avem două probleme: Atitudinea Austriei, care (chipurile - n.n.) este rezervată acum însă înainte a votat împotrivă. Votul Olandei a fost mixt, pentru România a fost da, iar pentru Bulgaria a fost jumătate nu (??? - n.n.). Acestea sunt chestiunile care trebuie tratate și rezolvate. Acest moment poate fi tratat într-o singură cheie, cu diplomație. Orice altceva este exclus. Am auzit în ultimele zile opinii, sfaturi. Nu va exista un boicot la adresa Austriei din partea statului român. Așa ceva este exclus", a declarat Klaus Iohannis.

Citiți și AUSTRIECII AU PREFERAT SĂ-L FACĂ BUCĂȚI DECÂT SĂ AJUNGĂ LA ROMÂNI. Omul de afaceri Ioan Niculae, dezvăluiri incredibile despre OMV: Au vândut combinatul Doljchim la fier vechi și au tăiat tot, ca să nu mai poată folosi cineva vreun utilaj

Deputatul Daniel Ghiță a reacționat imediat și, potrivit colegilor de la Știripesurse, „șterge pe jos cu președintele Klaus Iohannis”, după ce șeful statului a anunțat că România nu va boicota Austria. Ghiță spune că Iohannis a susținut Austria cu toată puterea sa și că președintele nu e în măsură să le dicteze românilor dacă să boicoteze sau nu Austria.

Reamintim că într-un recent sondaj CURS Iohannis apare cu dezastruosul procent de încredere din partea populației de doar 14%! Cu alte cuvinte, Iohannis este la ora aceasta președinte a doar 14% dintre cetățenii României, indiferent de naționalitatea lor.

Daniel Ghiță:  „Iohannis, acum în direct : "România merită să între in spațiul Schengen”

1. Romania nu merită, România are acest DREPT de 11 ani, din care Dvs șapte ani nu ati făcut nimic, decât sa favorizați Austria OMW- Gazprom: petrolul și gazele României!

Romania este membră a UE, și are dreptul la libera circulație a persoanelor fIzice și a mărfurilor!

Romania de 11 ani,se încalcă aceste doua drepturi fundamentele! Paguba de 25 de miliarde de Euro!

România are acest drept, nu ca "merităm”.

2. Aberația sa nu boicotăm Austria și Olanda. România nu vă aparține !

Cum a ajuns BCR sa preia toate Tranzacțiile interne de la noi in defavoarea CEC, banca română? 40 de miliarde de Lei!!! Cum ?

Românii nu mai negociază nimic!

Românii își cer drepturile lor.

S-au saturat sa fie sluga austriecilor și a olandezilor!

Mergeți și mai faceți statui criminalului austriac Brukenthal, in timp ce eroul Avram Iancu este umilit și luat jos din centru orașului.

Nu negociem nimic! Nu vă aparține România!

Nihil Sine Deo”

Citiți și Mihai Tîrnoveanu: EXISTĂ ȘI „SUVERANIȘTI UTILI”! Oportunitatea boicotării unui sistem financiar-securistic care strânge România în clește și o suge de resurse este UNICĂ: BOICOT AUSTRIA PÂNĂ LA CAPAT! Fără OMV, BCR, Raiffeisen, Schweighofer!