ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Adrian Pătrușcă, jurnalist binecunoscut oricărui cititor de presă din România - și nu numai -  este, începând de la 1 iulie 2021, Directorul Editorial al ActiveNews.

Dedicat apărării vieții, familiei, credinței și culturii naționale, ActiveNews a devenit în cei 7 ani de la apariție, datorită subiectelor tratate cu profesionalism și responsabilitate, a colaboratorilor săi de prestigiu dar și, în egală măsură, a cititorilor săi, unul dintre principalele site-uri românești de informații și știri necenzurate, analize și opinii conservatoare.

Suntem bucuroși că prin această întregire a echipei ActiveNews, publicația noastră va deveni mai de folos tuturor românilor preocupați de soarta și menirea României, Grădina Maicii Domnului din Carpați și de la Gurile Dunării, de la Nistru și până la Tisa.

Adrian Pătrușcă și-a început cariera de jurnalist în presa română post-decembristă la publicația Dreptatea, apoi a fost Redactor Șef al ziarului ZIUA, care a devenit sub conducerea sa de mai bine de un deceniu unul dintre cele mai puternice cotidiene din România, orientat spre dreapta conservatoare, iar ulterior, timp de 10 ani, a lucrat ca senior editor și editorialist al prestigiosului cotidian Evenimentul Zilei, de unde îl puteați citi prin parteneriat și la rubrica de Opinii a ActiveNews.

După anunțul pe care l-a făcut cu puțin timp în urmă pe contul său de Facebook, jurnalistul a fost felicitat în valuri de numeroșii admiratori ai analizelor sale răsunătoare și scrisului său concis și pătrunzător.

Îi urăm bun venit! Doamne, ajută!

Redacția ActiveNews