ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elena Merișoreanu, interpreta de muzică populară dublu vaccinată Covid și internată în spital cu Covid, s-a întors acasă duminică, după 9 zile de internare la Institutul „Matei Balș”.

„Ieri m-am externat. Sunt acasă, mi-am făcut plimbarea prin curte. Ce bine e acasă! În spital erau prea mulți bolnavi, erau foarte mulți tineri bolnavi, cu vaccinul făcut”, a recunoscut Elena Merișoreanu pentru Impact.ro

După tot ce a pătimit, în loc să-și pună problema că vaccinul Covid nu a protejat-o și că infectarea ar putea fi chiar o reacție adversă recunoscută la acest tip de injecție, artista consideră că „a avut noroc cu vaccinul”, în sensul că, deși n-a făcut „o formă ușoară de coronavirus” - dovadă chiar faptul că a necesitat spitalizare -, totuși nu a murit. Oare „vaccinul” a salvat-o sau medicii?
 
Cu atât mai mult cu cât, pe 19 septembrie, Elena Merișoreanu recunoștea că nu a avut Covid înainte de vaccinare, dar s-a trezit infectată cu SARS-CoV-2 după ce făcuse ambele doze de „vaccin” Covid.
 
„Sunt pe tratament și perfuzii. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, aveam concerte dar sănătatea e mai importantă. Înainte de vaccin nu am mai avut Covid”, a declarat Elena Merișoreanu în prima zi de spitalizare, citată de ActiveNews
 
Câteva zile mai târziu, ea recunoștea prin telefon că cel puțin jumătate dintre colegii ei de suferință erau spitalizați DEȘI vaccinați:
 
„Nu mai știu ce să mai cred și cu vaccinul ăsta! Nu credeam că mă mai îmbolnăvesc dacă l-am făcut. Cred că mai mult de 50% sunt aici (în spital, n.r.) cu vaccinul făcut”, a recunoscut prin telefon (video mai jos), din spital, artista dublu vaccinată și infectată Elena Merișoreanu  VIDEO:
 
 
Elena Merișoreanu nu e singura vedetă care a ascultat propaganda „știrilor oficiale”, s-a vaccinat ca să „oprească pandemia” și s-a trezit cu „pandemia” în propriul ei corp. Probabil mulți alții au făcut la fel ca ea, dar ,nefiind vedete, nu a auzit nimeni de ei. Totuși, 4 personalități au pățit-o în timp foarte scurt și toate după vaccinarea cu serul-„minune”. 
 
Una dintre recentele îmbolnăviri cu Covid a unei artiste vaccinate anti-Covid a fost cea a Monicăi Anghel, care reprosează în mesajul său că s-a injectat și s-a infectat. 

La rândul lui,  jurnalistul Cristian Burcioiu este internat cu Covid și dublă pneumonie, pe unde au trecut deja Sorin Oprescu și Alexandru Arșinel, de asemenea „protejați” de Covid cu schema completă. Iar Arșinel se plânge acum că are, la fel ca și Caramitru - cu care s-a întâlnit la Balș, la una din reinternările sale -, o boală de care medicii nu-i dau de cap.
 
După cum am mai spus, dacă patru personalități dublu vaccinate au ajuns la Matei Balș zilele acestea - despre care aflăm doar pentru că sunt persoane cunoscute - ne punem fireasca întrebare câți dublu vaccinați și protejați „sigur și eficient”, sunt internați de fapt la Balș și al cui este mai exact „valul 4”?