ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mărturiile lui Mihai Ionuț Ghiorghe și Teodor Nicolae Gheorghe de dinainte de a muri subit amândoi:

Știrea despre declanșarea urmăririi penale a agresorilor la 6 luni după reclamație:

„Moartea fratelui meu, Mihai Ionuț Ghiorghe, Aladin Mic, are "cauza neprecizată”. Trăim un coșmar. Știu, nu o să comentați mulți pentru că vă este FRICĂ. Dar vreau sa ma ajutați să găsesc un medic legist ca să se refacă Certificatul Medico-Legal. Vreau contraexpertiza chiar daca se va face deshumarea fratelui meu. Tatăl meu a cerut înregistrările camerelor de luat vederi ale blocului și i s-a interzis sa le ia. Am chemat Poliția criminalistă sa ia amprente și nu a venit.”, a transmis public fratele celei de-a doua victime decedate pe 26 martie, după tortura sadică a 9 polițiști, între care două femei în uniformă, de la Secția 16 din Capitală.

Într-adevăr, documentul de constatare a morții sale, pe care îl publicăm mai sus, nu are nimic specificat la cauzele morții. Moarte suspectă. I s-a făcut brusc rău și a murit. A fost asasinat înainte de a începe procesul torționarilor săi? Familia are multe dubii. Mai ales că este deja al doilea mort decedat după ce a fost chinuit de bestiile de la Secția 16. Loviturile la ficat pot da o astfel de moarte „subită” peste un timp. Prietenul său rapit și maltratat de către cele 9 bestii în uniformă, Teodor Nicolae Gheorghe, a murit de asemenea înainte de a începe procesul monștrilor.

De la ce a pornit totul? În noaptea de 31 august spre 1 septembrie 2020, cei doi au sărit în apărarea unui cuplu de bătrâni fără mască, brutalizat și batjocorit în plină stradă de găștile de polițiști, pe acest motiv. Cei doi tineri purtau măști. Polițiști, NU. Când li s-a reproșat că de ce agresează un bătrân pentru că nu are mască dacă ei înșiși nu poartă, a început măcelul.

Mihai Ionuț a fost înmormântat miercuri, 31 martie. Era un tânăr credincios care își iubea țara și neamul, după cum stau dovadă postările de pe contul său de Facebook. Are doi copii minori, pe care trebuie să-i ajute, acum, de Dincolo. În iunie ar fi împlinit 40 de ani.

Putem spune, cu siguranță, că Mihai Ionuț și Teodor Nicolae se numără printre victimele nevinovate ale monstruosului sistem guvernat de „Cioclii Apocaliptici” în frunte cu Raed Arafat.

Cum a fost posibil? A fost posibil pentru că o dată cu introducere măsurilor de restricții demente ale „Stării de Urgență” polițiștii au fost îndoctrinați în sesiune speciale, asemănătoare celor din perioada NKVD, că pot face orice. Acesta a și fost răspunsul pe care l-au primit victimele când au fost întrebat brutele în uniformă de ce îi torturează „PENTRU CĂ PUTEM! Uite ce poate POLIȚIA ROMÂNĂ!”

Că MILIȚIA poate orice ne-a lămurit însuși Ministrul de Interne, care, în loc să-și arate compasiunea față de victimă și familia sa, a încercat în mod ticălos să-și apere bestiile, mințind în fața națiunii - oricum printr-un act incalificabil din punct de vedere etic, dacă ar fi fost adevărat - prin dezinformarea publică legată de o inventată boală incurabilă a tânărului ucis.

O să vedeți, nu vreau să intru în detalii, dar, spre exemplu, ultimul, din păcate, cel de-al doilea cetățean, suferea de o boală incurabilă. Nu vreau să intru în alte detalii. Familia a comunicat aceste detalii și nu dorește să facă alte comentarii și respectăm această dorință.”, a mai mințit Bode la postul de casa al Miliției, Digi 24.

Familia l-a contrazis imediat. Tatăl băiatului a spus că declarațiile ministrului nu sunt adevărate - fiul nu suferea de nici o boală incurabilă.

Tatăl lui Ionuț Mihai i-a cerut ministrului Lucian Bode să-și ceară scuze public pentru această minciună. Nu a făcut-o!  

„Aș vrea să îl contrazic pe domnul ministru Bode. Ceea ce spune dumnealui este total neinformat și nu poți prezenta pe post un asemenea anunț când noi nu știm ce rezultate sunt”. Mihai-Ionuț „nu avea nicio boală incurabilă. Am fi știut noi. Mihai comunica cu noi în momentul în care era bolnav. Mai mult, nu se ducea decât cu mama lui doctor, era și cu analizele la zi. După ce a luat bătaie, funcțiile lui motrice nu mai erau în regulă. Îi tremurau mâinile, îi tremurau picioarele. După suferința avută a părăsit locul de muncă, nu a mai fost în stare să îl țină, cu adeverință medicală că el poate funcționa pe anumite munci, cum ar fi bucătărie, dar, cu toate astea, tot de la acest lucru i se trage și neimplicarea într-o muncă fizică de la care să obțină și niște drepturi bănești pentru că are doi copii minori și nu mai are cine să îi susțină în momentul de față. El nu mai era el. Îi era frică, multă neîncredere în el, noi am încercat să îi fim alături în fiecare clipă, mai ales știind că era și cu angajarea o problemă. Am încercat să îi ajutăm, cum am putut, copiii. Emoțional era la pământ, frica era permanentă să nu mai fie lovit, și a stat până în momentul morții cu teamă. Joia trecută am stat de vorbă cu el și a spus că îl doare în partea ficatului și spatele. Spatele credea că de la lovituri. Și i-am spus că trebuie să mergem să facem niște analize. Iacătă că nu am mai apucat să ne vedem, joi a fost ultima dată când l-am văzut și nu mai știu nimic”, a povestit tatăl victimei, la Antena 3.

Un interviu cu tatăl victimei, din care puteți aflaă că îl dureau organele interne și mai ales ficatul, dar și capul, AICI.

„Boala incurabilă” la care făcea referire Bode - livrată publicului larg prin securiștii din presă - era depresia. Despre care fusese informat de milițienii lui. Depresia nu numai că nu este o boală incurabilă dar nici nu se moare de ea. De lovituri cauzatoare de moarte, da. De altfel prezentăm în baza acestui material cum arăta Mihai Ionuț după ce a scăpat din labele subalternilor lui Vela și Bode, conform propriei lui postări, care conține și relatarea modului de manifestare a excrescențelor sistemului ticăloșit.

Dorim familiei lui Ionuț Mihai putere pentru a merge mai departe și Justiției voință pentru a judeca vinovații.

„Tu mereu aveai drumul tau cu Dumnezeu și rugăciunile tale...”, a mai scris fratele lui Ionuț Mihai, Florian George, într-un mesaj de adio.

Ororile în urma cărora au murit cei doi români, mai jos. Dumnezeu să-i ierte!

DICTATUL FORȚEI DISCREȚIONARE. Nouă polițiști au torturat bestial doi tineri din motive de mască. Surprinzător, DUPĂ ȘASE LUNI, opt dintre dezaxații în uniformă au fost reținuți, momentan pentru 24 de ore

„POLIȚISTUL a urinat pe mine și mi-a zis: Uite ce poate să-ți facă POLIȚIA ROMÂNĂ!” Doi tineri torturați din motive de MASCĂ de 9 polițiști de la Secția 16 Poliție. 6 luni a durat ancheta care a dus la reținerea agenților de stradă ai DICTATURII MEDICALE

EVZ Exclusiv. Am găsit încă o victimă a polițiștilor de la Secția 16 - O FEMEIE SINGURĂ MALTRATATĂ ÎN MIEZ DE NOAPTE: Am crezut că vor să mă violeze! Primele două victime au murit subit