ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Cursul 99 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: o dezbatere cu invitații speciali ai părintelui Bogdan Florin Vlaicu, Oana Mihaela Secara, medic igenist și dermato-venerolog din Onești, și Tatiana Uruioc, medic neurolog din Buhuși.

Pr. Bogdan Florin Vlaicu abordează judecarea abuzivă a doctoriței Geanina Hagima de către „Comisia Superioară de Disciplină” a Colegiului Medicilor, discută despre bilanțul crizei pandemice la 3 ani de la declanșare, despre cele două conferințe ale medicilor care s-au împotrivit abuzurilor pandemiei, despre dictatura cu față medicală, de la București, despre referatul „Medicină bazată pe dovezi, pro și contra, în al 12-lea ceas” și depre eterogenitatea efectelor adverse ale inoculării cu serurile experimentale.

Vedeți și ȚINTA ESTE HRISTOS! Să țineți minte lucrul acesta! Dr. Oana Mihaela Secară a exprimat sinteza atacului pandemic mondial. Conferințele Medicilor pentru Libertate: Dictatura medicală vs studiile validate academic - VIDEO și PDF

Vă invităm să urmăriți emisiunea sa în continuare. VIDEO: