ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși injectat cu două doze de „vaccin” Covid, fostul primar al Capitalei, medicul Sorin Oprescu a făcut Covid-19 și se află internat la Institutul Matei Balș din București. El a urmat cu atenție sfaturile colegului mai tânăr Valeriu Gheorghiță.

Membrii familiei sale au confirmat că Oprescu s-a simțit rău în ultimele zile, relatează Antena3.ro. El făcuse o răceală, iar apoi s-a testat și a fost găsit pozitiv la SARS-CoV-2. Fostul primar este internat la „Matei Balș”, se află în stare stabilă și primește perfuzii.

Se presupune că Sorin Oprescu s-ar fi infectat chiar la Spitalul Municipal, la scurt timp după deschiderea secției destinate cazurilor cu Covid-19. Însă, din experiența contabilizării reacțiilor adverse la vaccinare și chiar din prospectul serurilor experimentale Covid se știe că unul dintre efectele secundare post-vaccinale este contractarea bolii Covid-19.

Pacientul este monitorizat atent de colegii săi, el având și diabet zaharat, hipertensiune arterială și un stent montat la inimă. Să sperăm că, așa cum susține campania de vaccinare, va fi ferit de o formă gravă a bolii!
 
 

VIDEO A3: