ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un militar american a murit după ce a suferit un infarct în timpul antrenamentelor de la baza Mihail Kogălniceanu din Constanța. Militarul se afla internat la terapie intensivă de câteva zile, informează EVZ. Militarul era născut în anul 1981, informează și Ziua de Constanța.

Citiți și Un doctor din Armata SUA dezvăluie: Medicilor li s-a spus să NU raporteze reacțiile adverse ale serurilor experimentale Covid

Un militar american, în vârstă de 41 de ani, a murit, în această dimineață, la secția ATI de la Spitalul din Constanța. El a fost internat în urmă cu câteva zile, după ce a suferit în accident medical în timpul antrenamentelor. Soldatului i s-a făcut rău și a fost preluat de urgență la spital. Deși s-a pus problema transferului la o clinică militară din Germania, acest lucru nu a fost posibil deoarece starea sănătății sale nu permitea, mai scrie EVZ.

Din primele informații, militarul ar fi suferit un infarct chiar în timpul instrucției.

Citiți Audieri și dezvăluiri extraordinare pe tema vaccinării în Senatul SUA: creștere de 1.000% a codurilor de diagnostic pentru probleme neurologice în Armata SUA, infarct - creștere 269%, paralizie Bell - 291%, infertilitate - 471%, avorturi spontane - 300%

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Cimitirului Central Constanța, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor ce au condus la deces.

În acest caz a fost declanșată o anchetă pentru a se stabili care sunt împrejurările în care s-a petrecut decesul. Iar până la finalizarea cercetărilor, moartea acstuia este considerată suspectă, transmite sursa citată.

Citiți și PRIMUL DECES AL UNUI MILITAR DUPĂ VACCIN, ascuns de Gheorghiță și Cioclii de la COVID TV. Militarul profesionist avea 47 de ani și a murit a treia zi după vaccin, de infarct, la Centrul 110 Comunicații și Informatică al Forțelor Navale, pe 26 februarie

Actualizare:

Trupul neînsuflețit al soldatului va fi transportat înapoi la baza militară pentru ca mai apoi să fie dus în Germania, unde se va fae o a doua autopsie, urmând ca, în cele din urmă, să fie predat familiei, în Statele Unite ale Americii, au mai informat sursele citate. 

VIDEO Ziua de Constanța:

Citiți și Judecătorul arădean Caius Lăzărescu a murit subit la 49 de ani - infarct sau AVC, fostul politician PDL de Bacău Silviu Bondor, răpus pe neașteptate la 68 de ani, suceveanul de 38 de ani Ilie Rostaș, mort inexplicabil, Rodica Oleniuc, „boală necruțătoare”