ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mircea Dușa, fost ministru al Apărării și prefect al județului Mureș, a ajuns astăzi la spital după ce i s-a făcut rău în timpul unei vizite la sediul Batalionului 51 Operații Speciale „Vulturii” din Târgu Mureș, informează Raluca Creț de la Radio România Târgu Mureș
 
I-au sărit în ajutor, în prima fază, medicii militari, iar apoi a fost preluat de o ambulanță civilă. Primele informații arată că Mircea Dușa este într-o stare stabilă, mai transmite sursa citată.
 
Alături de el a fost și secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, care a confirmat incidentul:
 
„L-am văzut pe bunul meu prieten Mircea Dușa, fostul ministru al Apărării, care a fost cu noi în această vizită, ieșind din sala de prezentare.
 
După aceea, domnul rector Azamfirei ne-a informat că a avut un incident medical, se pare destul de serios și am asistat cu toții la plecarea ambulanței care l-a dus.
 
Sper din toată inima să-i dea Dumnezeu să depășească acest moment greu. Pur și simplu, ne-a luat pe toți prin surprindere. Îi urăm lui Mircea sănătate și recuperare grabnică".
 
Deși unele media aflate în Top 10 al Presei Mituite de stat - cum ar fi Antena 3 - au dat repede că a leșinat din cauza căldurii, mărturia lui Geană arată că erau într-o sala care nu avea cum să nu fie cu aerele condiționate la maximum.
 
Poate a leșinat din cauza aerului rece?
 
Oare sportiva vaccinată Covid Anita Alvarez tot din cauza căldurii a leșinat în bazin? Ieri, o prezentatoare TV a leșinat și ea în timp ce se afla în direct Poate tot din cauza căldurii. Citiți și „DUMNEZEULE!”, a strigat candidata. Triplu vaccinată, propagandista Covid de la SkyNews Kate McCann s-a prăbușit în timpul unei dezbateri TV în direct. LEȘINUL ZILEI - VIDEO

VIDEO cu Mircea Geoană: „Pur și simplu ne-a luat pe toți prin surprindere!”
 

Mircea Dușa are 67 de ani. Fostul ministru suferă și de cancer, boală cu care a fost diagnosticat în urmă cu ceva timp.

Îi recomandăm analiza VACCINUL și CANCERUL. Dr. Joseph Mercola și Dr. Ryan Cole despre EFECTELE INJECTARII COVID și CANCERELE GALOPANTE: Pe măsură ce oamenii încep să se trezească, varianta oficială începe să se prabușească. Sinteza VIDEO

VIDEO cu demonstrația de la care a lipsit MIrcea Dușa fiind plecat puțin la spital. Îi urăm sănătate!