ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Toader Paleologu, fost traseist politic în PDL, PMP și ADL a vorbit despre perioada în care a făcut parte din PDL. El a afirmat că nu este dezamăgit de Traian Băsescu și a acuzat că unii intelectuali au dovedit că sunt ipocriți sau stupizi, scrie EVZ.

„Vin acum intelectuali care l-au susținut și spun că sunt dezamăgiți de Traian Băsescu. Erau atât de idioți încât să-și imagineze că e ușă de biserică? Să fim serioși. Iar dacă da, e grav pentru ei să fie așa stupizi. Și nici nu cred că sunt stupizi, ci doar ipocriți.”, a spus Paleologu, comentând Cazurile Băsescu-Udrea.

Invitat la o emisiune de la Prima TV, Paleologu și-a amintit de modul în care unii oamenii din PDL se raportau la intelectuali. „Unul dintre cei mai importanți oameni din PDL, nu-i spun numele, odată când băuse puțin mai mult – e adevărat că bea frecvent -, mi-a spus: Îmi bag p… în intelectuali!”, a spus finul intelectual Teodor Paleologu pe postul TV.

Întrebat despre cine este vorba, el a spus că este „Un personaj important din PDL, actualmente foarte important în PNL, care mi-a spus acest lucru – pot să vă spun exact când: în 2009”, a mai afirmat Paleologu.

Întâmplarea a avut loc „la o masă”, după cum a precizat fostul ministru, cu mai mulți intelectuali, care au înghițit în sec și au rezistat stoic, pe baricade, în fața insultei cu care au fost împroșcați în față. Conform surselor politice al EVZ, persoana influentă despre care vorbește Tudor Paleologu este Vasile Blaga, fost ministru al Internelor, poreclit Buldogul.

La sugestia lui Andrei Pleșu și George Soros, Băsescu-Petrov a umplut PDL-ul și suveicile lui cu intelectuali din GDS și alte organizații soroșiste care s-au volatilizat când s-au terminat fondurile șpăgilor Microsoft.

Dintre intelectualii lui Petrov ni-i amintim pe Tismăneanu, Pleșu, Liiceanu, Patapievici, Ungureanu, Lazescu, Cărtărescu, Dinescu, Baconschi, Papahagi, Preda, Guță, Pora e.f..

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews