ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob transmite:

Informații oficiale Bloomberg, site-ul recomandat și de Florin Cîțu: până ieri, doar 3,7% dintre romani erau complet vaccinați.”

Se pare că „negaționiștii” - „teroriști” sunt mai mulți decât credeam și așa se poate explica și reacția isterică a lui Cîțu-Mîțu...

Citiți și NOU SONDAJ ACTIVENEWS după ce Asociația Pro Consumatori l-a somat pe Cîțu să-și ceară scuze public pentru că a numit „TERORIȘTI” peste 50% către 75% dintre românii care nu se vor vaccina. CINE ESTE CEL MAI TERORIST DIN ȚARĂ?

Având în vedere că NICU COVACI este „terorist - negaționist” pentru că a declarat că „Virusul s-a făcut în laborator și ăștia trebuie puși la zid, cei care au făcut virusul. Este un război planetar bine gândit și mult mai ieftin și TOTUL ESTE O MANEVRĂ!”, o parte din TERORIȘTII care ies în stradă pe 20 martie au adoptat drept Imn legendara piesă a la fel de legendarei trupe Phoenix: