ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce „Dr. Vasi” Rădulescu a fost descoperit cu un plagiat cât toate zilele, de vreo 1700 de articole, scurgerile pe această temă par să nu se mai oprească. O cititoare ActiveNews cu ochi de șoim a observat ciudata asemănăre dintre Logo-ul companiei turcești de Asigurări de Sănătate Tamamlayici Saglik. și „Pagina de Sănătate” a plagiatorului.

Ce zicem asemănare? E plagiat în toată regula! Al câtelea, e întrebarea? I-a luat cineva la puricat cărțile? Sau alte lucrări, mai serioase?

Pe aceeași temă:

DEMASCAREA IMPOSTORULUI Vasi Rădulescu Vaccinescu. DEZVĂLUIRILE CITITOAREI: Șarlatanul a dus campanii de atacare a jurnalistei Olivia Steer și l-a turnat la Miliție pe medicul homeopat Adrian Cacovean

Doftor TV VASI RĂDULESCU - IMPOSTOR, PLAGIATOR, TUPEIST - portretul robot al propagandistului vaccinist din seria Cioclilor Apocaliptici

LOGO-UL ORIGINAL, AL COMPANIEI TURCEȘTI:

LOGO FURAT DE PAGINA DE SĂNĂTATE A LUI RĂDULESCU: