ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscuta jurnalistă și militantă pentru sănătate și dreptul la alegere Olivia Steer a anunțat într-un mesaj video de Paști că s-a alăturat mișcării civice Starea de Libertate condusă de Pompiliu Diplan. După cum o puteți asculta în filmarea de mai jos, ea cere românilor să fie prezenți la manifestația anti-restricții și pentru libertate din Piața Universității, de sâmbătă, 15 mai, ora 15, care se desfășoară simultan cu alte demonstrații din întreaga lume.

Manifestanți pentru Libertate din peste 100 de orașe din 40 de țări s-au raliat acțiunii internaționale lansate de Alianța Mondială pentru Libertate, România fiind prezentă pe harta manifestărilor, după cum poate fi citit și aici - WorldWideDemonstration.com. Sunt oferite, de asemene, mai multe canale de Telegram, cum ar fi t.me/worldwidedemonstration.

Este al doilea protest mondial, după cel din 20 martie a.c.. Este foarte posibil ca ordinul de relaxare dat în România dar și în alte țări din Europa să aibă legătură cu această organizare, dacă nu cu alte planuri. Libertatea de exprimare, libertatea de mișcare, libertatea de alegere, libertatea de întrunire, libertatea sănătății și nu în ultimul rând libertatea presei sunt dezideratele manifestanților, care cer blocarea Pașapoartelor de segregare și a campaniei agresive de vaccinare.

Jurnalista Olivia Steer aduce aminte, într-o postare pe contul său de Facebook: „Să nu uităm: vorbim despre seruri experimentale pînă în 2024, potrivit oficialilor, pentru ale căror efecte dezastruoase, în caz că ți se întîmplă ceva, nu raspunde nimeni, nici penal, nici financiar, nici moral, nici producătorul, nici medicul, care imunizeaza (sanki!), nici Cîtu-Cîtu, nici Pisi-Pisi! Dar care îți sînt băgate pe gît, sub amenintare și intimidare sau în maratoane și campanii naționale de experimentare in masa, ca pe bomboane și vată pe băț. Dacă accepți... 

La București va participa și General de Flotilă Aeriană, veteran de război, Radu Theodoru, care va fi prezent în Piața Universității, 15 mai, ora 15, pentru Libertatea și Pământul poporului român!

În România, manifestația este și contra Legii Pământului, despre care se exprimă mai jos Mihai Tîrnoveanu de la Calea Neamului:

„Ridică-te române, cu Steagul și Crucea, cu toată voința ta, împotriva batjocurii și stăpânirii străinilor și trădătorilor din țara ta!

Pe 15 mai, ora 15 ne strângem din toată țara în Piața Universității. Calea Neamului, Neamunit România și Starea de Libertate vă cheamă să ne apărăm Libertatea și Pământul! Alături de noi este Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta.

Cerem încetarea imediată a oricăror restricții și presiuni care se exercită de peste un an de zile împotriva libertății noastre.

Cerem respingerea de către Parlament a recentului proiect de lege elaborat de 66 deputați UDMR, USR, PNL, privind vânzarea fără niciun fel de condiție, a pământului către străini. Mai mult decât atât, cerem la modul cel mai ferm cu putință să se interzică cu totul de acum încolo, vânzarea pământurilor către străini, în condițiile în care, din cauza legilor catastrofale de până acum, o mare parte din teritoriul național a fost deja cumpărat de entități din afara țării.

Cerem elaborarea unei strategii de recuperare în mare parte a pământurilor vândute.

Cerem ca guvernul să adopte o politică reală de sprijinire a fermierilor și agricultorilor români.

Cerem reglementarea legii arendei, în sensul limitării sau eliminării entităților străine din dreptul de arendă. Cerem demisia ministrului agriculturii, motivul principal fiind acela că și el se află printre semnatarii proiectului de lege menționat mai sus, care are următoarele puncte extrem de nocive pentru siguranța națională, implicit alimentară a României: pământul se va putea cumpăra de către străni fără ca acestia să fie obligați să aibă domiciliu sau sediu social în România, fără să dovedească că au desfășurat în trecut activități agricolo, fără limită de timp pentru revânzare, fără să fie obligatoriu avizul specific de descărcare arheologică din partea Ministerului Culturii, pâmântul putând fi cumpărat cu tot cu comorile istoriei naționale. Dreptul de preempțiune se schimbă deasemenea în defavoarea românilor.

Așadar orice bancher străin sau alt bogătaș de oriunde din lumea asta va putea cumpăra la liber pâmânt în România fără a da nimănui socoteală ce face cu el. Il cumpără ca pe orice marfă.

Pământul țării nu este însă o marfă, nu este un mijloc de speculă pentru străini, pâmântul țării este Moștenire Națională, Moștenire Identitară, căci este cu sânge si sudoare de român amestecat, cu lupte și jertfă, cu Sfinți și Martiri și Eroi. Pământul, precum Casa Părintească, nu se vinde la străini. Și nici Libertatea!

15 mai, data în care românii din toată țara vor spune NU în fața tradării, NU în fața vânzării, NU în fața dictaturii!

Cu Dumnezeu înainte!”

VIDEO cu Olivia Steer: