ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un număr de 283 de orașe și 1.479 de comune au vineri incidență a cazurilor de Covid de peste 3 la mie, conform autorităților. Cea mai mare rată de infectări din țară, de peste 40 la mie, se înregistrează într-o comună din Timiș, transmite ȘtiripeSurse.Respectiv 41,74.

Potrivit datelor prezentate vineri de Grupul de Comunicare Strategică, în comuna Dumbrăvița din județul Timiș incidența este de 41,74 la mie, cea mai mare din țară.

Dumbrăvița e și cea mai vaccinată comună din țară, conform datelor GCS. Mai concret, potrivit propagandei CNCAV efectuate prin UM DIGI TV pe 10 ianuarie, Comuna Dumbrăvița din județul Timiș are cea mai mare rată de acoperire vaccinală din țară, de 63.47%, după cum a anunțat Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea condus de felcerul Valeriu Gheorghiță. Informația a fost dată și de corespondentul local Adevărul, în aceeași zi în care UM DIGI TV publica doar succesele vaccinării la hectar.

Citiți și Avocatul Gheorghe Piperea: EI TOȚI VOR FI RESPONSABILI. DE SCĂPAT, NU SCAPĂ! Interviu exclusiv de OLIVIA STEER, cenzurat pe YouTube

 

Ne întrebăm că altă dovadă despre ciudata „eficiență” a vaccinurile mai este nevoie.

În acest timp, pe grupul de propagandă al vaccinării, putem citi următorul mesaj public din registrul „hipnozei colective” de care vorbea Eric Clapton:

„Catrinel, în sfârșit vaccinată.
A fost zidul familiei în timpul pandemiei, făcând școala online un an de zile cumulat ca să-și protejeze bunicii.
Ne bucurăm împreună să fim protejați și mai relaxați și sperăm că sfârșitul pandemiei să vină anul acesta", mesaj transmis de Diana Dragomir pe grupul pe grupul PROvaccinare cu fotografia de mai sus.

Știripe surse mai informează că alte patru localități din Timiș au incidență de peste 30 la mie. Este voba de Moșnița Nouă (39,91), Sânmihaiu Român (33,13), Giroc (32,79) și Ghiroda (31,99). În total, peste 24 de comune au incidențe peste 20 la mie. În ceea ce privește orașele, cele mai mari incidențe sunt în Dej (29,78), Cluj-Napoca (24,51) și Timișoara (22,97), mai transmite sursa citată.

Lista completă cu toate localitățile care au rată de infectare de peste 3 la mie poate fi consultată aici.

Vedeți și Sunteți de acord cu vaccinarea Covid a copiilor de la 5 ani în sus? Citiți, votați și dați mai departe. SONDAJ ACTIVENEWS.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews