ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un număr de 114.000 de doze ale produsului experimental Comirnaty de la compania Pfizer-BioNTech, destinate inoculării copiilor între 5 și 11 ani, au ajuns în România, la comanda CNCAV, coordonat de medicul militar Valeriu Gheorghiță, care crede că miocraditele în urma vaccinarii pot afecta „ușor” „și inima și cordul”.

De ziua de naștere a lui Nicolae Ceaușescu a început și injectarea incocenților.

Nici o autoritate nu a informat care au fost costurile acestei achiziții inutile - estimate la circa 2.000.000 de euro - care se adaugă celor 120 de miloane de doze de vaccin contractate de Guvernul Cîțu, acum mare parte deja expirate, și care au costat statul român în jur de 2 miliarde de euro, respectiv costul a circa 5 SPITALE NOI, ridicate de zero.

Mai grav, până astăzi, de doi ani, în România nu a avut loc nici o dezbatere științifică pe tema vaccinării Covid și, acum, în mod special, pe cea a vaccinării copiilor.

Trist, că Academia Română, deși are o secție de specialitate cu somități în materie, și Patriarhia Română, care dispune de o Comisie de Bioetică, nu s-au gândit să organizeze o astfel de dezbatere publică, la care să participe de o parte reprezentanții autorităților și de cealaltă specialiștii societății civile juridice și medicale, care, slavă Domnului, sunt destui de numeroși.

Dar poate nu e timpul pierdut, chiar dacă suntem, deja, în al 13-lea ceas.

Suntem siguri că la invitația Academiei și Patriarhiei ar fi răspuns cu bucurie savanți cunoscuți pe plan internațional, cum este, ca să dăm doar un exemplu, profesorul Luc Montagnier - așa cum a făcut-o deja în Parlamentul luxemburghez - , reputat medic virolog care este membru al Academiei Naționale de Medicină franceze și, după cum se știe, laureat al premiului Nobel pentru Medicină.

Am fi ascultat, în sfârșit, de ȘTIINȚĂ!

Parlamentarii, la fel, deși mulți se bat cu pumnul în piept contra restricțiilor, nu au adus în fața națiunii pe care o reprezintă miniștrii de resort și sculerii vaccinarii, responsabili de injectarea copiilor - la fel cum vor fi făcuți responsabil și de eventualele decese din rândul copiilor -, respectiv miniștrii Sănătății și Educației și apevistul CNCAV, care să stea față în față cu reprezentanții asociației Medici pentru Consimțământ Informat, specialiști care așteaptă de peste 40 de zile un răspuns pentru o dezbatere din partea ministrului Alexandru Rafila, prea ocupat cu show-urile TV ca să onoreze și cererea unei organizații profesionale, în pofida legii.

Două asociații reprezentative s-au exprimat foarte clar și la obiect pe această temă: Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România și Alianța Părinților. Medici români, ca dl. dr. Damian Baciu, medic pediatru de 44 de ani, cu o activitate de 10 ani în 3 spitale universitare din Franța, medic de copii cu o supraspecializare în vaccinologie, cu diplomă inter-universitară la Facultatea René Descartes, a demontat cele 18 puncte ale propagandei oficiale și, credem noi, iresponsabile, cu privire la vaccinarea copiilor. Dr. Geanina Hagima, ca medic și mamă, a oferit azi cititorilor ActiveNews un punct de vedere elaborat care conține și o resursă de 100 de studii internaționale cât și opiniile unor asociații profesionale mondiale despre vaccinarea copiilor.

La toate acestea, Valeriu Gheorghiță răspunde cu aceeași placa complet falsă: "Am observat în spațiul public foarte multe informații inexacte, înșelătoare, care nu fac altceva decât să genereze emoții negative în rândul părinților. Vaccinurile împotriva COVID-19 aprobate și autorizate pentru această grupă de vârstă, 5 -11 ani, sunt vaccinuri sigure, sunt vaccinuri eficiente, previn în peste 90% din cazuri îmbolnăvirile de COVID-19 și, de asemenea, previn în cea mai mare parte a cazurilor formele severe de boală și decesele.”

La ce eficiență ne referim? Care 90%? Parcă am fi într-un film cu proști din care nu mai putem ieși.

Și care decese? E vorba cumva de decesele în urma vaccinării? Acelea care nu există în raportările din România, deși însăși compania Pfizer a consemnat în documentele interne că din cei 8439 de participanți la un prim test - 20 au decedat, dintre care 14 în urma efectele cardiovasculare asociate! Adică a miocarditelor acelea „extrem de rare„ și „ușoare”, care afecteză „și inima și cordul”?

Președintele Braziliei, care conduce destinele a peste 200 de miloane de oameni și are la dispoziția sa informații pe măsura uneia dintre cele mai mari economii a lumii, a ținut să transmită, în direct, națiunii: Fiica mea de 11 ani NU VA FI VACCINATĂ! Subliniez: vaccinarea copiilor între 5 și 11 NU e obligatorie. Nimeni nu răspunde de efectele adverse. Serul Pfizer e în faza de TESTARE

Ne-am gândit că lipsește și opinia publicului larg, a părinților din întreaga țară. De aceea vă invităm să vă exprimați opinia în Sondajul ActiveNews pe această temă. Poate va fi folositoare această consultare, mai ales pentru părinții care stau în dubiu și cărora vă rugăm să le transmiteți acest material. De asemena, la rubrica de comentarii vă invităm să vă exprimați opinia cu privire la vaccinarea copiilor - injectarea inocenților.

Răspundeți aici: