ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A MURIT! Actrița indiană Aindrila Sharma în vârstă de 24 de ani a dezvoltat cheaguri de sânge în creier după ce a suferit mai multe atacuri de cord și un accident vascular cerebral. Ea era conectată la un ventilator al unui spital privat din Howrah, iar iubitul ei le-a cerut fanilor să „se roage pentru un miracol”, după cum anunțam într-un articol anterior.
 
Până la urmă Aindrila Sharma s-a stins din viață, duminică. Actrița a suferit mai multe stopuri cardiace la începutul nopții trecute și i s-a făcut resuscitare, însă fără succes. Tânăra actrița și-a dat ultima suflare la ora 12.59, potrivit unor surse din spital, citate de timesofindia.

Interesant de notat că ea a fost o supraviețuitoare a cancerului care învinse boala. Recent, a fost anunțată de medici că nu mai are cancer și s-a relansat în actorie.
 
Cauzele exacte ale dobândirii cheagurilor de sânge în creier nu pot fi decât bănuite.
 
 An American Eagle Embraer 175 aircraft is seen on the tarmac through a plane window at LAX in Los Angeles, California, U.S., January 10, 2018.
ZBOR ÎNTRERUPT. Un zbor Envoy Air s-a întors la Chicago la scurt timp după ce a decolat sâmbătă seară, pentru că unul dintre cei doi piloți a suferit un atac în zbor și a murit ulterior, a anunțat marți compania aeriană relatează msn.

„În pofida eforturilor eroice depuse de cei de la bord și de primii respondenți de la sol, colegul nostru a decedat la spital", a precizat Envoy Air, un transportator regional deținut de American Airlines, într-un comunicat. „Suntem profund întristați și facem tot ce putem pentru a sprijini familia sa și colegii noștri în acest moment".

Căpitanul Ric Wilson, vicepreședinte al operațiunilor de zbor ale Envoy, a declarat într-o notă adresată personalului că pilotul era căpitan în formare.
 
Envoy nu a comentat cauza urgenței medicale. Air Line Pilots Association, sindicatul care îi reprezintă pe piloții Envoy, nu a făcut niciun comentariu.

Zborul Envoy Air Flight 3556, un Embraer E175, care zbura pentru compania mamă American Airlines' American Eagle s-a întors la Aeroportul Internațional O'Hare din Chicago la ora locală 19:57, la 37 de minute după ce a plecat spre Columbus, Ohio, potrivit FlightRadar24.

O înregistrare audio a mesajelor către controlorii de trafic aerian indică faptul că "căpitanul este în incapacitate", potrivit ATCLive, care are o arhivă pe site-ul său. „Vom avea nevoie de paramedici", a spus persoana de pe înregistrare, care părea să fie un alt pilot din zbor.

Avioanele comerciale de linie au un echipaj format din minimum doi piloți.

Citiți pe această temă și Marius Mioc: VACCIDENTELE aeriene cu piloți militari experimentați de care se miră toate televiziunile, elemente obișnuite în Noul Normal
 

 

 
A MURIT ÎN SOMN. Vestea morții lui Nigga Dium, o vedetă rap de culoare din Veneția, a devenit imediat virală. Notorietatea sa a fost legată și de colaborarea sa frecventă cu cântărețul Achille Lauro. Inima bărbatului de 34 de ani a încetat brusc să mai bată. Nigga Dium a adormit și nu s-a mai trezit, relatează ilparagone.
 
Mama lui l-a găsit pe pat, mort. Femeia se dusese în cameră pentru a-și lua rămas bun de la el înainte de a merge la culcare, în jurul miezului nopții. Dar tânărul nu i-a răspuns și nici nu a reacționat la chemările și zdruncinăturile ei. La sosirea medicilor de la apelul de urgență 118, pentru artistul de 34 de ani din Portogruaro nu mai era nimic de făcut.

Cauzele decesului sunt încă incerte, carabinierii nu fac declarații și totul va merge acum la procuratură, care va decide dacă va efectua sau nu o autopsie.
 
Sute de mesaje de afecțiune au apărut pe rețelele de socializare ale fanilor săi și multe din partea unor rapperi precum Noyz Narcos, Clementino, Nitro, Nerone și prietenul său rapper Nex Cassel, care a scris într-o postare pe Instagram pentru a-și aminti de el: „Avea o personalitate puternică, care venea din experiențele dificile pe care a trebuit să le înfrunte în viață. Era obișnuit să fie mereu în preajma oamenilor și de aceea toată lumea îl iubea și îl numea "un gigant blând".
 
 
A CĂZUT LA PĂMÂNT. Aceeași sursă ne informează cu privire la un alt caz similar al unei doamne care lucra la compania Ral Gom Italia din Treviglio, Bergamo.
 
Barbara Manenti, în vârstă de 46 de ani, a început să se simtă rău brusc. Starea ei s-a deteriorat rapid, femeia prăbușindu-se brusc la pământ sub privirile îngrozite ale colegilor ei, care au chemat imediat ajutoare. 

Din nefericire, însă, toate încercările de resuscitare s-au dovedit inutile și, în ciuda unui transfer de urgență cu elicopterul la Bergamo, medicii nu au putut face altceva decât să informeze rudele Barbarei despre moartea acesteia. O dramă care a șocat întreaga comunitate.

Încă o îmbolnăvire subită, fără explicații, care marchează acest teribil an  2022, în care episoade de acest gen au avut loc în toate regiunile Italiei, și cu o frecvență fără precedent. După cum a relatat ziarul local Prima Treviglio, Barbara a fost transferată imediat cu elicopterul la spitalul Papa Giovanni din Bergamo, unde a rămas internată câteva zile. În cele din urmă, însă... cunoscutul epilog dramatic.
 
 
POLIȚIST MORT SUBIT. Un ofițer de poliție din Bayonne, New Jersey, SUA a decedat în mod neașteptat, potrivit primarului James Davis. La 21 noiembrie, Davis a precizat că sergentul Robert Skalski a murit subit, relatează hudsonreporter.

"Din păcate, trebuie să anunț decesul sergentului de poliție din Bayonne, Robert Skalski", a declarat Davis într-un comunicat. "Robert a murit, în mod neașteptat, în casa sa, în această dimineață".

Skalski a servit Bayonne timp de peste 24 de ani și era bine cunoscut în tot orașul, potrivit lui Davis.

"În numele întregii noastre comunități, vreau să exprim cele mai profunde condoleanțe soției Carole, fiicelor Rebecca și Victoria, precum și fratelui său Raymond, care este un sergent pensionat de la Departamentul de Poliție din Bayonne", a declarat Davis. 
 
West Philadelphia community mourns sudden loss of influential youth leader and activist
 
PHILADELPHIA, SUA. Eugene "Gene" Lett, un activist social din Philadelphia, a murit subit duminică, informează FoxNews.

„A fost un erou, cunoștea atât de mulți oameni", a declarat Adrian Burke, un prieten apropiat și antrenor de baschet la West Philadelphia High School. 

Lett, tată și soț, a ajuns să fie președinte al consiliului consultativ al unui Centru de Recreere, a antrenat echipe de baschet, a condus numeroase programe pe bază de voluntariat și a oferit mâncare, haine și plimbări pentru copiii din cartier. Comunitatea îi regretă dispariția bruscă, scrie susrsa citată.