ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai mulți părinți au fotografiat prin gard festivitatea de absolvire a elevilor de clasa a VIII-a, de la Școala 11 din Buzău. În plus, li s-au mai instalat în față și niște panouri. Fotografiile cu părinții discriminați au fost postate pe Facebook de mama unui elev al școlii, informează AlephNews. Astfel de situații au fost înregistrate în toată țara.

Ei nu au putut participa la premierea copiilor, din cauza interdicției abuzive impusă de unitatea de învățământ, în urma deciziei Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) prezidată de premierul Florin Cîțu și vicele lui, Raed Arafat. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, nu a intervenit în nici un fel pentru apărarea legalității și a drepturilor părinților și copiilor.

ActiveNews a demonstrat că Părinții nevaccinați au tot dreptul să fie prezenți la școli. Patru avocați de marcă denunță Hotărârea de Guvern 580 din 2021 prin care se condiționează de vaccinare sau testare prezența părinților la festivitățile de sfârșit de an școlar ÎN AER LIBER

Reacțiile la vederea fotografiilor nu au întârziat să apară, iar mai multe utilizatori ai platformei de socializare s-au declarat șocați de faptul că părinții nu au putut participa la eveniment, deși se desfășura în aer liber.

„Au dat drumul la petreceri și părinții nu pot să asiste în curtea școlii la premiere. Urât!”, a scris un părinte. 

Președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți, Iulian Cristache, a reacționat și a subiliniat că CNSU „s-a jucat cu sentimentele copiilor și ale părinților”.O umilință marca CNSU. Să le fie rușine…Cădea Cerul dacă CNSU dădea voie părinților. Niște nesimțiți care s-au jucat cu sentimentele copiilor și părinților. Am făcut tot ce a depins de mine: telefoane și mesaje la toți factorii decidenți. Nu am putut rezolva, din păcate! Îmi cer scuze pentru acești papagali… care nu au sentimente pentru copiii noștri. Sunt momente unice (final de cls. 4, 8 și 12), odată în viată le trăiești. Nu le-a păsat!…”, a scris, vineri, pe Facebook, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți, Iulian Cristache.  

Citiți și Conjurația imbecililor. DECLARAȚIE SCANDALOASĂ: În pofidă oricărei logici Mihailă vrea să-i oblige pe copiii nevaccinați să poarte mască, ca să-i împingă pe părinți să-i vaccineze. Stimularea vaccinării prin segregare, discriminare și ignoranță crasă. PROSTIE SAU TICĂLOȘIE?

 

În campania electorală, Klaus Iohannis, președintele lui Florin Cîțu, ne-a promis o „Românie normală”. Mai sus vedeți „România normală” a lui Iohannis și Cîțu.