ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezentatorul BBC Radio Devon Gordon Sparks a murit la vârsta de 61 de ani, în urma unei lupte grea cu cancerul, potrivit dailymail.

Prezentatorul radio a fost tratat la St Luke's Hospice din Plymouth până la moartea sa, iar vedetele și colegii îndurerați au împărtășit omagii după decesul său. 

Anunțând vestea, Stephanie Marshall, șefa BBC South și South West, a declarat: „Este o zi foarte tristă pentru BBC Radio Devon. Inimile noastre sunt alături de prietenii, familia și ascultătorii fideli ai lui Gordon.
 
Ultima sa postare, pe 17 octombrie, a fost următoarea:
 
"Mulțumesc enorm asistentelor pentru că au avut grijă de mine în ultima săptămână.”

„M-am mutat la St Lukes.  Am dormit cea mai mare parte a după-amiezii. Nu înțeleg cât de obosit sunt. Inundat de mesaje. Îmi pare rău că nu pot răspunde.”

La fel ca afaceristul Peter Imre, care scăpase de un cancer reapărut după vaccinare, Gordon a dezvăluit în luna mai că a dezvoltat tumori în gât la 17 ani după ce a învins cancerul testicular. A mai trăit 6 luni.
 

El a spus într-o declarație, când a descoperit că are cancer: „După ce inițial am crezut că am avut laringită, cu cât lucrurile mergeau mai departe, cu atât îngrijorarea creștea și s-au făcut diverse teste. Acest lucru s-a accentuat până când am efectuat o scanare, când s-a descoperit că aveam două excrescențe, dintre care una mi-a afectat corzile vocale. Nu este cel mai bun lucru pentru radio!”

„Cea mai recentă scanare a arătat că nu s-a răspândit în nicio altă parte a corpului meu. Guru medicali vor încerca să ucidă complet cancerul printr-o luptă intensă, așa că urmează radioterapie în fiecare zi timp de o lună.”

„Vreau să vă anunț și pe voi toți că șefii (și toată lumea) de la BBC Radio Devon au fost de-a dreptul geniali. Sunt plecat de 11 săptămâni. Este evident că se bucură de liniște!”

Un purtător de cuvânt al BBC Radio Devon a declarat la vremea respectivă: „BBC Radio Devon este trist să anunțe că mult iubitul nostru prezentator al emisiunii de mic dejun, Gordon Sparkes, are cancer.”