ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep s-a gândit să se facă mai frumoasă după divorțul anului cu Tony Iuruc. Ea a anunțat luni, printr-o postare pe Twitter, că a suferit o intervenție chirurgicală la nas pentru că ar fi avut probleme cu respirația. Dacă tot era la doctorul de nasuri, chirurgul a mai realizat și o operație estetică, a spus tenismena lovită de ghinion de când s-a înțepat în serie și a făcut reclamă benevolă la Pfizer. Poate de data asta o să fie cu noroc.

Rinoplastia la care a fost supusă Halep presupune o vindecare în două faze: prima de 10 zile (inflamația țesuturilor), iar a doua constă în cicatrizarea internă și este totală abia după 3-4 luni. Costul intervenției ar fi de 5.200 de euro, a transmis Realitatea Sportivă.

„După cum câțiva știu deja, am avut probleme de ceva timp cu nasul și situația s-a înrăutățit pe timpul verii, în special la Washington. Această problemă m-a făcut să nu pot respira la un nivel optim și pe timpul nopții probleme se agravau, iar nasul mi se bloca.

Singura modalitate de a rezolva această problemă a fost operația. Doctorul Daniel Popescu a făcut intervenția și a folosit această oportunitate de a face și o operație estetică. Mulțumesc! De asemenea, vreau să-i mulțumesc și doctorului Uleia Alex.

Totul a decurs bine. O să am nevoie de câteva săptămâni de odihnă până voi putea relua activitățile fizice. Ne vedem curând pe terenul de tenis”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Pe de altă parte, Gabriela Ruse a trăit clipe teribile în Slovenia, informează Ziare.com.

Tenismena din România a fost eliminată de Lesia Țurenko din Ucraina în primul tur, 1-6, 6-4, 4-6, dar a avut mari probleme de sănătate.

În setul trei, româncei a început să-i curgă sângele pe nas, iar tenismena s-a dus repede la marginea terenului pentru a lua un prosop și a opri sângerarea, transmite sursa citată.

Momentul nu a fost de bun augur pentru Gabriela Ruse care a pierdut în final meciul cu sportiva din Ucraina.

VIDEO:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews