ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele protopsalt Mihail Bucă, conducătorul faimosului Grup Psaltic TRONOS a fost prezent sâmbătă la manifestațiile din București  anti-certificat Covid și anti-obligativitatea vaccinării. Pe lângă faptul că a fluturat drapelul tricolor în Piața Victoriei, el a distribuit și mesaje de solidaritate pe Facebook

 „Luptăm pentru Unitatea Românilor și nu pentru dezbinare! Voi, cei ce ne conduceți, învățați ce înseamnă România, acest pământ sfânt care v-a crescut!”, a scris Mihail Bucă sâmbătă la 17:35, probabil din mijlocul protestatarilor care s-au adunat încă de la ora 16:00.

 „Nimeni nu trebuie să ne dezbine, toți plătim aceleași taxe, și cei nevaccinati și cei vaccinati! UNITATE, Frați Români!!!!”, a îndemnat el sâmbătă la ora 17:27. 

 

„Până când?” vom mai răbda, se întreba protopsaltul sâmbătă la ora 15:38, pe când se afla probabil pe drum spre Piața Victoriei, postând totodată și imnul „Deșteaptă-te, Române!” în interpretarea Grupului Psaltic TRONOS al Patriarhiei Române.

 

 

 

Vi-l oferim și noi spre audiție. VIDEO: