ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, a trimis un fax către birourile permanente politice, prin care și-a depus mandatul, conform anunțului făcut de ieri seara împreună cu premierul demis, Florin Cîțu, președintele PNL. Astfel, a informat Parlamentul că renunță la mandat după încercarea eșuată de a strânge o majoritate care să susțină un guvern minoritar, scrie Antena3.
 
De data aceasta, noua „Monstruoasă Coaliție” pe cale să se înfiripe nu se va îndrepta împotriva „monarhului” de la Cotroceni ci dimpotrivă, va demonta planurile AUR de demitere a lui Klaus Iohannis și va întări dictatura medicală contra marii majorități a poporului român.

 

Depunerea mandatului lui Ciucă după lungi tegiversări și negocieri înseamnă că PNL-ul va avea mână liberă să negocieze cu PSD-ul dar și cu cei de la USR, mai amintește Antena3.
 
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că toate scenariile rămân deschise în continuare. „PSD își asumă și în această criză să intre la guvernare. Vom vedea înspre ce direcție duc lucrurile”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de Antena3.
 
„România nu are nevoie în acest moment de un Guvern minoritar. Toate scenariile rămân deschise în continuare și cred cu tărie că întoarcerea la popor este cea mai corectă”, a mai declarat președintele PSD.
 
„Vorbesc cu toată lumea la telefon. Nu am nicio reținere indiferent din ce zonă politică vin aceste telefoane și mi se pare corect să facem acest lucru. Nu cred că are importanță cine m-a sunat. Vorbesc la telefon cu toți actorii politici care pot ajuta la ieșirea din această criză și să ne întoarcem la probleme adevărate ale României”, a mai spus Ciolacu, exprimându-și satisfacția că Sorin Grindeanu a fost votat președinte interimar la Camera Deputaților.

Să ne ferească Sfântul de ce va urma.
Se pare că anticipate nu le place.
Așa că după jocul de scenă, revin la guvernul "pentru popor, că doar mor oameni".
Dacă vă aduceți aminte, de câte ori au pus placa asta nu ne-a fost bine deloc”, a transmis avocatul Elena Radu.