ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Românii nu se dezic. Ca la Berzunți în toată România: Haz de necaz. Cine vrea să ne ia și umorul?

Marian Senior, un tip simpatic de pe Facebook, cu „Certificat de Nevaccinat” de la ActiveNews, ne-a oferit gluma cea mai bună a pseudo-dialogului (imaginar?) Zelenski - Iohannis pe tema legislației ucrainene antiromânești: „În semn de solidaritate cu poporul ucrainean, Johannis a promis că va interzice și el în școlile noastre limba română!”. Nu este exclus! Poate chiar mai mult: să o înlocuiască cu „Educația Sexuală” sau cursurile de „Încălzire Climatică”.

Altă glumă bună pe o temă româno-ucraineană devenită „fierbinte” prin grija presei mituite:

„- Buna ziua, domnul Othelo?

- Nu, dom'le, sunt domnul Dionisie, eu doar l-am interpretat pe Othelo...

- Nu conteaza, veniti cu noi, Sunteti arestat pentru crima.

- Ce crima, dom'le, sunteti cu capul?!

- Ati asasinat-o pe Desdemona, nu mai negati, v-a vazut atata lume...

- Sunteti cretini, eram intr-o piesa de teatru, jucam un rol, Desdemona e bine-mersi...

- N-are treaba! A facut scandal ambasada Ucrainei, trebuie sa va arestam. Asa e legea!”

Dialog imaginar de domeniul absurdului devenit cât se poate de real astăzi vine de la ziaristul Răzvan Bibire de la Deșteptarea, publicația din Bacău care a reprodus video și dialogurile lui Zelenski și Putin ot Berzunți, nu numai imaginile cu „Z”-uri înfierate de presa mituită și Ambasada țării care ne prigonește românii de pe ambele părți ale graniței care ne desparte, ieremediabil.

Ei bine, dacă ascultăm filmarea de mai jos, vom vedea că, de fapt, din Plugușorul Cetelor din Berzunți, Putin iese mult mai șifonat decât actorașul de la Kiev care-l pune la punct pe ștabul de la Kremlin. Ascultați și vă amuzați. Redăm două replici edificatoare:

Putin: Homosexualii mei i-am făcut tăți colonei!

Zelenski: Jos cu Putin, măi flăcăi, ia sunați din zurgălăi!

Ne așteptăm așadar ca Ambasada Rusiei să se ia de mână cu Ambasada Ucrainei și să ceară, de asemenea, arestarea ceterașilor.

VIDEO: