ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Despre gratitudine, despre Casa Regală și despre tâmpiți” scrie pe Facebook fostul patron al Realitatea TV, Sorin Ovidiu Vântu, comentând evacuarea Familiei Regale din Palatul Elisabeta și acuzațiile premierului Mihai Tudose, potrivit cărora Custodele Coroanei a solicitat RAPPS să stea cu chirie la Palatul Elisabeta, pe o perioadă de grație de un an.  În semn de prețuire și respect pentru cei care au făcut posibilă existența unui stat în care ghiolbanul din Brâila a ajuns premier, urmașii lor sunt dați afară din Palatul Elisabeta, spune Sorin Ovidiu Vântu, amintind că monarhia a fost simbolul sub care s-a construit România modernă și Marea Unire. SOV critică și afirmațiile premierului Tudose, referitoare la maghiarii din România, care au declanșat un conflict diplomatic între București și Budapesta.


„1877. Războiul de Independență - Regele României, Carol I, scoate România de sub jugul de sute de ani al Imperiului Otoman.
 
1918. Marea Unire - Regele Ferdinand și Regina Maria readuc teritoriile românești, reîntregind țara și făcând astfel România Mare. 
Începând cu anul 2000, Regele Mihai I, având peste 80 de ani, bate pe la porțile tuturor monarhiilor europene, pledând cauza aderării României la structurile euroatlantice. 
 
2018. În semn de prețuire și respect pentru cei care au făcut posibilă existența unui stat în care ghiolbanul din Brâila a ajuns premier, urmașii lor sunt dați afară din Palatul Elisabeta.

Ca și cum măgăria asta n-ar fi fost de ajuns, agramatul mai face două declarații pe măsura intelectului din dotare: prima, în care, cu un aer care se voia inteligent și plin de importanță, explica nației cum Casa Regală a primit o grămadă de mari proprietăți, ignorând faptul că acele proprietăți erau de drept ale Casei Regale, fiind confiscate în mod abuziv de către comuniști, omițând în mod deliberat să spună că nu i s-a cerut dreptul de proprietate asupra Palatului Elisabeta ci doar o amânare la plata chiriei. Și toate astea cu aerul că toate acele proprietăți i s-ar fi dat de pomană Regelui Mihai din preaplinul milostiveniei agramatului care confundă grobianismul cu fermitatea și Casa Regală cu derbedeii din mahalaua care l-a educat.

A doua declarație, prin ambiguitatea ei, a dat muniție la greu "prietenilor” noștri unguri. Evident că agramatul a vrut să se refere la funcționarii care vor permite arborarea steagului secuiesc, dar educatul mahalalelor a comis o frază care poate fi citită în trei moduri:
1. spânzură funcționarii
2. spânzură secuii
3. îi spânzură pe toți

Ce ghinion uriaș, băi generație, ca în anul 2018 nu numai că n-am reușit să aducem înapoi acasă Moldova și Bucovina de Nord, ci, conduși de un pămpălău plin de ifose și fără nimic în cap, de un troglodit fără caracter și la fel de plin de ifose și de un țărănuș incult și laș, riscăm să pierdem și Transilvania.

În partea a doua din materialul "Ultimul an de pace, primul an de război”, pe care urmează să o public pe blog, îți voi defini conceptul de țară, conceptul de stat (sunt două concepte diferite), de ce s-a vrut ca România să fie un stat slab, un sat fără câini, cine a vrut lucrul acesta, de ce am afirmat că există riscul real de a pierde Transilvania, și-ți voi explica și titlul materialului.
Nu în ultimul rând, îți voi explica de ce nu se mai poate avea încredere în SRI și în instituțiile pe care acesta le controlează prin ofițeri acoperiți și agenți de influență„, a scris Vântu pe Facebook.