ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Viceprimarul comunei doljene Grecești, Daniel Sorin Calu (foto centru), în vârstă de 44 de ani, a murit în fața copiilor și șoției sale după ce a făcut infarct. Evenimentul trist s-a petrecut sâmbătă, în timp ce se afla cu familia în vacanță în Grecia, după cum a transmis și ActiveNews.

„Trebuia să fie cea mai frumoasă vacanță, trebuia să fie vacanța noastră pentu că el nu voia niciodată să plece din țară în străinătate. Trei, patru zile a fost de vis în acea vacanță, i-a plăcut enorm de mult. Seara ne-am întors din croazieră de pe vas, am mâncat, a făcut un duș, ne-am culcat, pur și simplu nu a spus că l-ar durea, că l-ar deranja ceva. Când s-a trezit, l-am văzut că s-a ridicat, s-a pus în genunchi, iar în câteva secunde a căzut înapoi lângă mine în pat, nu mai putea să mai respire. Copiii erau în somn, i-am trezit din somn în țipete, nu mai nimeream nici ușile să le deschid. Am chemat salvarea, a spus ca e un accident vascular, l-a dus la spital. Asteptam o mică speranță, au spus că a facut o hemoargie masivă și nu au putut să mai facă nimic. L-am trimis în țară cu niște străini, cu niște oameni sufletiști, ne-au ajutat”, a declarat soția viceprimarului din Dolj, la RomâniaTV (VIDEO).

Viceprimarul comunei doljene Grecești, Daniel Sorin Calu, a murit sâmbătă, în timp ce se afla în vacanță în Grecia. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a suferit suferit un accident vascular și a încetat din viață.

Duminica trecută, PSD a rămas fără alți doi politicieni, într-o singură zi: unul a murit la Spitalul Militar și al doilea la marginea drumului.

Din Craiova, un avocat sportiv vaccinat, potrivit comentariilor de la ActiveNews, amator de ciclism, a murit subit în timp ce pedala, în vacanță, tot în Grecia. Andrei Cosmin Ouatu avea tot 44 de ani.

Luni, a mai murit un român în Grecia: este vorba despre directorul de producție al firmei Prodalcom Dan Vacariu (foto dreapta sus).

Bărbatul se afla cu familia în vacanță în Grecia. A apucat să se bucure de concediu doar o zi. Luni dimineață, la ora 7.00, omului de afaceri i s-a făcut brusc rău în timp ce se afla în camera de hotel. Familia a solicitat sprjinul unei ambulanțe, însă medicii nu au mai putut să îi salveze viața, transmite tot RTV.

După cum observa comentatorul ActiveNews CORONOIA la articolul Un diplomat și om de afaceri saudit s-a prăbușit și a murit subit în timp ce ținea un discurs la Cairo - VIDEO se constată într-adevăr că vaccinații din filmări „pică din picioare ca niște bușteni”: „Mi se pare fascinant cum prabusitii astia comunica plini de verva, gesticuleaza, se agita fara niciun semn ca i-ar durea ceva si apoi in secunda urmatoare cad lemn. Nici macar nu mai au reactia aceea fireasca a unui om care in cadere incearca sa se mai balanseze cu bratele ca sa-si protejeze capul de impactul cu solul. De-a dreptul nefiresc genul lor de cadere, sunt curioasa ce se petrece in corpul lor asa brusc, n-am vazut nicaieri vreo explicatie a vreunui medic.”