ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un văr al jurnalistului Horațiu Rădulescu a murit infectat într-un spital privat, în urma unei operații banale, această după ce așteptase 25 de ani pentru un transplant de rinichi. Ziaristul istorisește tragedia pe scurt:

„În România, dacă ești trecut de vârsta de 50 de ani, ești considerat ”bătrân”! Nu mai contezi pentru statul român, mai ales că scapă de plata unei viitoare pensii.

Vărul meu, Vasile, era pe o listă de așteptare a unui transplant de rinichi, de peste 25 de ani. Nu a avut pile, așa că săptămânal, preocuparea sa era să facă dializa dătătoare de viață.

Cu o săptămână în urmă a avut nevoie de o banală operație. În urma intervenției chirgicale a fost infestat cu nenorocirile bacteriene și microbiene existente în majoritatea spitalelor. Medicii de la INNB au încercat să ascundă mizeria. Târziu, l-au transferat la Spitalul Marius Nasta. Infecția, deja era răspândită în tot organismul... ”Nu s-a mai putut face nimic”, din acest motiv s-a ascuns și s-a ”coafat” ”Foaia de observație” a pacientului... Care, zică-se, ”aparține spitalului și familia trebuie să ceară prin instanță documentul”!

Medici care nu sunt medici, sunt jeguri umane...

Spitalele care nu sunt spitale. Lăsate fără bugete, că taxele și impozitele pe sănătate se duc în altă parte...

Dumnezeu nu doarme Vasile, întotdeauna ”echilibrează balanța”. Păcat, ai fi putut să te bucuri de viață în continuare, asta dacă te nășteai într-un stat funcțional și normal...

Dumnezeu să te primescă în Lumina și Iubirea Sa, vărule Vasile!

P.S. Operația (aproximativ 4000 de euro) a avut loc la un spital privat din rețeaua MedLife, unde s-a infectat, apoi în câteva zile a mai fost plimbat în două spitale...”, conchide cu amar Horațiu Rădulescu.

Citiți și JAVRELE ÎN ALB: Stenturi din cadavre la pacienți bolnavi de inimă. Medici prinși că montau stimulatoare cardiace și defibrilatoare extrase de la morți. GUNOAIELE PANDEMIEI pentru care Daniel Coriu de la Colegiul Medicilor nu mai sare din baie. ACTUALIZARE