ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


PROFESOR DE MATEMATICĂ

„Cu sufletele înmărmurite de durere, tot personalul Școlii regretă moartea doamnei profesor CHITEȘ DANIELA, PROFESOR DE MATEMATICĂ la Școala Gimnazială Nr. 79, sector 4, București.”, a anunțat sursa numită joi, 2 martie 2023.

„Cu mare tristețe și regret, anunțăm că a trecut la cele veșnice colega noastră, doamna Daniela Chiteș, profesor matematică, un om frumos, un model de profesionalism, eleganță, discreție și căldură sufletească pentru toți cei care au cunoscut-o.

Un suflet cald și optimist, un adevărat dascăl pentru generații de elevi care privesc în urmă cu recunoștință.

Va rămâne veșnic în sufletele noastre, în care a lăsat un gol imens. Suntem alături de familia îndurerată, care trece prin momente de suferință!

Cei care doresc să își ia rămas bun o pot face vineri 03 martie 2023, ora 13:00, la Cimitirul Militar Ghencea 2.

Drum lin printre îngeri! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”, a anunțat Școala în cauză.

La categoria „Diverse”, pe site-ul instituției de învățământ se precizează că „La nivelul Școlii Gimnaziale Nr.79 s-au vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2 , un număr de 75 de persoane , reprezentând un procent de 78,63% din totalul angajaților.”

Vedeți și Fiu de preot, vaccinat, decedat. Răzvan Dimitrie Airinei a făcut infarct și trebuie adus din Elveția, unde a murit subit

CONTABIL PRIMĂRIE

Mihai Pintilie, contabil al Primăriei Răstoaca, a murit subit în noaptea de 2 martie 2023. Mihai Pintilie, fost director de filială BCR, avea doar 52 de ani, informează Ediție de Vrancea.

„Cu nespusă tristețe, vă anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru, domnul contabil Mihai Pintilie! Amintirea lui o să ne însotească totdeauna! Îl vedem si acum zâmbind și întâmpinând pe toți cu o vorbă bună, cu un sfat. Ne-a fost alături și ne-a încurajat mereu. Drum lin spre ceruri, Mihai! Dumnezeu să te odihnească! Aici, pe pământ, vei rămâne in inimile noastre! Condoleanțe familiei îndurerate!” este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Primăriei Răstoaca.

„Cine dorește să-i aducă un ultim omagiu colegului nostru Mihai Pintilie o poate face la Biserica ,,Sfânta Cruce" din Odobești. Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 5 martie, după Sfânta Liturghie”, a mai anunțat Primăria.

Conform unor surse medicale, Mihai Pintilie a fost găsit cu multiple cheaguri de sânge.

Vedeți și MOARTEA LA BEIUȘ. Angajat al Primăriei după decesul inexplicabil al unei colege de 59 de ani ajunsă la spital de la locul de muncă: Nu credem că vom afla adevărul dar chiar dacă l-am ști nu ne mai ajută cu nimic...

ASISTENT MEDICAL

Ionuț Cosmin Căprioară, asistent medical la Spitalul Orășenesc Turceni, a murit în cursul zilei de joi, 2 martie 2023, după ce i s-a făcut rău în timpul programului, informează r3media.

Asistentul venise la muncă și conform declarației oficiale a Spitalului, nu s-a simțit bine, dar a ajuns prea târziu la Urgență.

Este al doilea cadru medical din acest spital, care moare prematur în ultimele trei luni.

„Momente grele pentru Spitalul Orășenesc Turceni.

Conducerea Spitalului Orășenesc Turceni și angajații unității medicale sunt alături, cu sufletul și gândul, de familia greu încercată a colegului nostru Căprioară Ionuț-Cosmin, care a plecat, din această lume, mult prea devreme!

Ionuț era asistent medical la Secția Psihiatrie Cronici, ieri fusese tură de zi și, deși nu s-a simțit bine, a pus mai presus de el, grija pacienților din secție, nu și-a părăsit locul de muncă, ajungând în serviciul de urgență mult prea târziu.

Prietenii, colegii și cei care l-au cunoscut, îl descriu ca pe un om și un coleg extraordinar, un profesionist dedicat meseriei, o persoană calmă, caldă, cu mult bun simț, empatică, mereu dispus să îi ajute pe cei care aveau nevoie.

Secția Psihiatrie Cronici pierde al doilea asistent medical în mai puțin de trei luni, după ce, în luna Decembrie, Aurel Duică ne-a părăsit prematur, lăsând în urmă aceleași regrete și durere.

În aceste momente grele, suntem alături de familia îndurerată.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace și în lumină!”, este mesajul postat pe pagina de socializare a Spitalului Orășenesc Turceni.

Ionuț Căprioară lasă în urmă o soție, de asemenea asistent medical, și o fiică (foto FB).

Vedeți și Tânăra antrepenoare Matyasi Ildiko din Alba a murit subit lăsând în urmă numai suferință și durere

Alte sute de „morți subite” AICI