ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un muzician și tată în vârstă de 53 de ani din Syracuse, New York, a murit la nouă săptămâni după vaccinarea cu serul Covid de la Johnson & Johnson. Fiul său, în vârstă de doar 6 ani, insistase ca el să nu facă injecția, potrivit Vaccine Impact News.

Jeff Kimpland a făcut injecția experimentală cu vector viral Johnson & Johnson în jurul datei de 13 aprilie, potrivit paginii sale de Facebook. El a menționat în aceeași postare că era la curent cu faptul că Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) și Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) tocmai discutau suspendarea temporară a vaccinării cu produsul J&J din cauza formării de cheaguri de sânge. Postarea respectivă se încheia cu o replică pe care i-o spusese fiul său în vârstă de șase ani: „Nu face J&J, tati!”.
 

Comentariile la postare arată că Jeff Kimpland era complet îndoctrinat de ideile vehiculate în presa centrală. 

Un prieten a comentat că Kimpland făcuse deja COVID-19 și, prin urmare, nu avea nevoie de injecția experimentală. Dar Kimpland i-a răspuns că „profesioniștii spun” că imunitatea naturală durează doar 90 de zile. Acest lucru este fals, deoarece mai multe studii au arătat că imunitatea naturală este reală și foarte eficientă, după cum a scris și ActiveNews anterior.

Kimpland a repetat, de asemenea, minciuna presei mainstream, conform căreia doar „șase persoane din șapte milioane” au făcut cheaguri de sânge după injecțiile J&J.
 

Pe 6 iunie, Kimpland a adăugat la fotografia sa de profil rama „Am făcut vaccinul COVID-19”. Ultima sa postare pe Facebook a fost pe 15 iunie.

El a murit la domiciliul său din Dewitt, New York, pe 19 iunie 2021, lăsând în urmă doi orfani.
 
O coincidență nefericită face ca un alt bărbat de 57 de ani din aceeași localitate Syracuse, New York, injectat cu același ser Johnosn&Johnson, să moară pe 19 aprilie 2021. El era și mare ironic la adresa scepticilor, garantând cu viața lui că se înșeală. Oare să fi fost mediatizat acest caz pe plan local, dacă până și copilul lui Kimpland știa că nu e bine să faci injecția J&J?
 
Între timp, același produs este promovat în pauzele publicitare la posturile de radio din România, pe motivul că este administrat într-o singură doză și ar fi „alegerea perfectă” pentru a putea pleca mai repede în concediu. Apropo de destinații internaționale, nu știm câți români își fac vacanțele prin Belgia, dar această țară a suspendat vaccinarea cu J&J cel puțin pentru persoanele sub 41 de ani, după decesul unei cetățence provocat de o tromboză severă post-vaccinală.