ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deși complet vaccinat cu serurile experimentale Covid, cântărețul și pianistul britanic Elton John a anunțat că a fost depistat pozitiv la testul COVID-19, motiv pentru care își reprogramează cele două concerte de adio pe care trebuia să le susțină în Dallas, ca parte a turneului său de adio intitulat „Farewell Yellow Brick Road!”, informează Montana Public Radio

„Este întotdeauna o dezamăgire imensă să reprogramezi spectacole și îmi pare foarte rău pentru toți cei care au fost deranjați de acest lucru, dar vreau să mă mențin pe mine și echipa mea în siguranță”, a anunțat Elton John pe Instagram

La fel cum a vrut să-i protejeze pe cei din jur inoculându-se cu serurile experimentale nesigure, pline de reacții adverse, dintre care cea mai comună este dezvoltarea bolii contra căreia pacientul crezuse că s-a „imunizat”. Mulți au crezut că se vaccinează „ca să-și poată continua activitatea”, dar n-a fost să fie. Este și cazul unui cunoscut sportiv maghiar, devenit antrenor, care s-a vaccinat fiindcă îi era condiționată activitatea cu copiii, dar a făcut Covid și a murit la o lună după internarea în spital. Este și cazul muzicianului Al Bano, care a vrut să călătorească și să-și continue cariera, dar după vaccinare s-a trezit cu test Covid pozitiv, fapt care l-a împiedicat să prezinte revelionul la o televiziune din Italia. Este și cazul actorul de Hollywood Vachik Mangassarian, care a fost constrâns să se vaccineze împotriva voinței sale, pentru a participa la noi filmări, iar apoi, vaccinat fiind, a făcut Covid și A MURIT în urma unor complicații post-Covid. Dacă nu l-ar fi obligat nimeni cu vaccinarea Covid, mai mult ca sigur că nu ar fi făcut boala, care apare adesea ca reacție adversă la serurile experimentale, și poate că ar fi trăit și astăzi, chiar dacă fără la fel de multe contracte semnate, dar cu sănătatea intactă. 

Sir Elton John a adăugat că este complet vaccinat și „rapelat”, că se confruntă doar cu simptome ușoare și că se așteaptă să poată concerta la spectacolul programat în acest weekend în Arkansas.

„Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul vostru și abia aștept să vă văd pe toți în curând”, a scris pianistul Britanic.

În vârstă de 74 de ani, Elton John urma să concerteze la American Airlines Center din Dallas marți și miercuri și a precizat că cei care au cumpărat bilete pentru cele două spectacole ar trebui să le păstreze, deoarece „vor fi onorate la datele reprogramate care vor fi anunțate în curând”.

La începutul anului 2018, Elton John și-a anunțat intenția de a se retrage din turnee, deoarece dorește să petreacă mai mult timp cu familia sa.

„Și oricât de mult îmi place să cânt, acum vreau să fiu cu băieții mei. Aceasta este noua parte a vieții mele”, a declarat cântărețul într-un interviu acordat în 2019 pentru NPR.

Vestea reprogramării spectacolelor lui Elton John vine la o săptămână după ce cântăreața britanică Adele a anunțat amânarea turneului său din Las Vegas din cauza unor probleme legate de COVID - cu doar o zi înainte de începerea acesteia. Turneul ei, intitulat „Weekends With Adele”, era programat să înceapă pe 21 ianuarie la Colosseum of Las Vegas' Caesars Palace Hotel. Turneul ar fi trebuit să dureze până la jumătatea lunii aprilie și să prezinte cel mai recent album al ei, "30", care a fost lansat în noiembrie 2021.