ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN: 

  
La sfârșitul lunii iulie 2020, a început faza III a studiului clinic pentru vaccinul Pfizer-BioNTech destinat adolescenților cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani. La studiu au luat parte 2.260 de voluntari, dintre care 1131 au primit două doze de vaccin și 1129 au primit placebo. Maddie de Garay, având vârsta de 12 ani la momentul respectiv, a fost unul dintre cei 1131.
 
Conform mărturiilor depuse în repetate rânduri și cu diferite ocazii de mama ei, la mai puțin de 12 ore după a doua doză, în ianuarie 2021, sănătatea lui Maddie a fost dată cu totul peste cap. A început să acuze dureri abdominale puternice, simțea ca niște șocuri electrice dureroase la nivelul cefei și pe șira spinării, avea mâinile și picioarele reci ca gheața, erupții cutanate misterioase, pielea de pe picioare a început să i se exfolieze, avea reflux gastric și vărsături, simțea furnicături și înțepături în picioare, ca, în cele din urmă, să paralizeze de la brâu în jos.
 
Printre suferințele post-vaccinare ale fetei se numără și: amețeli, convulsii, leșinuri, menstruații abundente cu cheaguri de sânge, retenție urinară, slăbirea vederii, pierderi de memorie, amestecarea cuvintelor, oboseală extremă „și, din păcate, mai mult decât atât”. În plus, a fost internată luni întregi în spital și a ajuns în repetate rânduri la Urgențe. A fost țintuită într-un scaun cu rotile și trebuie să folosească un tub de hrănire, deoarece și-a pierdut capacitatea de a înghiți lichide sau alimente. Durerile pe care le simte sunt adesea atroce.
 
Despre cazul lui Maddie, ActiveNews a mai scris anterior aici și aici
 
Mai sus ați putut urmări un filmuleț realizat înainte ca mama lui Maddie, Stephanie de Garay, să depună mărturie despre experiența cumplită a fiicei ei cu vaccinul Pfizer în cadrul întâlnirii din 26 octombrie 2021 a Comitetului consultativ pentru vaccinuri și produse biologice conexe (VRBPAC) al FDA. La 9 luni de la vaccinul care i-a distrus sănătatea copilului său, Stephanie de Garay a vorbit despre evoluția sănătății lui Maddie, exprimându-și disperarea că după atâta timp nu primește de la nimeni răspunsuri sau explicații pentru ce i s-a întâmplat fiicei ei. Totodată, ea îi avertizează pe toți părinții din lume că, dacă ceva asemănător li se va întâmpla copiilor lor, vor fi pe cont propriu și vor trăi un adevărat coșmar:
 
„Medicii, companiile farmaceutice și guvernul nu vă vor ajuta - vor pune totul pe seama anxietății - deși copilul dumneavoastră nu a fost niciodată diagnosticat cu această afecțiune.”
 
„[Maddie] este prizonieră în corpul ei, care nu mai funcționează câtuși de puțin ca înainte.” VIDEO: