ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul general al Tesla Inc, Elon Musk, a ajuns luni la un acord privind achiziționarea platformei de socializare Twitter Inc pentru 44 miliarde de dolari, transmite agenția Reuters citată de agenția națională de presă, Agerpres.

În timp ce mulți conservatori se bucură de reușita lui Musk, care zguduie imperiul extremei stângi internaționaliste, noi ne întrebăm cum va folosi miliardarul excentric platforma care influențează politica și o parte din mintea planetei pentru planurile sale futuristice de împingere a ființei umane în epoca transumanismului.

După cum se știe, Musk este adeptul implantării cipurilor în creier pentru a cupla organul uman cu mașina, operațiune deja executată la compania sa Neuralink. El consideră că viitorul lumii este al androidului, cyborgului, al omului-mașină, dezvoltarea tehnologică a Inteligenței Artificiale (AI), internetul obiectelor și, mai nou, internetul organelor, promovat și de artizanii Forumului Economic Mondial și înlesnit de compania lui Musk Starlink, se dovedesc pași rapizi spre acest spectru.

În acest context, Twitter poate fi folosit ca o platformă de aglutinare a minții unei anumite părți a planetei și influențare a ei în direcția mișcării transumaniste, operațiune la care aparentul rival, Facebook, lucrează deja prin Metaverse.

Un detaliu: atât Neuralink cât și compania Meta au același simbol: banda lui Moebius.

După anunțarea informației cu privire la achiziționarea companiei, acțiunile Twitter au urcat cu aproximativ 6%. Discuțiile privind finalizarea acordului, care săptămâna trecută părea nesigur, au accelerat în weekend după ce Musk i-a încântat pe acționarii Twitter cu detaliile financiare ale ofertei sale, informează sursele citate.

Sub presiune, Twitter a început să negocieze cu Musk achiziționarea companiei la prețul propus de 54,20 dolari pe acțiune. Acest preț reprezintă o primă de 38%, comparativ cu cotația înregistrată la data de 1 aprilie, ultima zi înainte ca Musk să provoace o surpriză prin anunțul că a acumulat o participație de peste 9% la platforma de socializare Twitter.

În urma tranzacției Twitter nu va mai fi o companie publică, așa cum era de la Oferta Publică Inițială din 2013.

„Libertatea de exprimare este temelia unei democrații funcționale, și Twitter este piața orașului digitală unde sunt dezbătute problemele vitale pentru viitorul umanității”, a transmis printr-un comunicat șeful Tesla.

Elon Musk, care este la rândul său un utilizator frecvent al Twitter, are 80 de milioane de utilizatori și a folosit Twitter pentru a face mai multe anunțuri care au influențat piețele financiare.

În ultima vreme, Elon Musk a criticat platforma de socializare și politicile sale. Potrivit lui Elon Musk, Twitter subminează democrația prin eșecul de a adera la principiile libertății de exprimare.

Musk, care este și fondator și director general la compania de rachete SpaceX, precum și la start-up-ul Neuralink sau firma de infrastructură The Boring Company, este, teoretic, cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată de Bloomberg la peste 300 de miliarde de dolari.

Colegii noștri de presă de peste Ocean, de la publicația The Federalist, pe care am mai citat-o în paginile ActiveNews, au tratat într-un comentariu adecvat, încă de acum două săptămâni, ideea Transtwitterismului (ca să-i spunem așa).

VIDEO cu explicațiile lui Musk despre cum funcționează cipul implantat în creierul unui porc și cât de „deșteaptă” a devenit o maimuță după implant:

Porcul cu cip în creier:

Maimuța cu cip în creier:

Citiți și Microcipul implantat în mână: de ce ar trebui să ne îngrijoreze? Analiză de Dr. Joseph Mercola