ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Va trebui sa ne descurcam iar o vreme fara Klaus Iohannis, care pleaca intr-un turneu de vis in: Kenya, Tanzania, Senegal si Insula Capului Verde.

Daca nici de acolo nu ne rezolva criza fortei de munca, n-avem incotro, o sa trebuiasca sa marim salariile! Tot asa, pe ultima suta, si Ceausescu numai cu Idi Amin si Mobutu se mai intalnea. Dar n-avea subiecte atat de elevate.

Pe lista temelor se afla si, citez: combaterea schimbarilor climatice, dezvoltarea durabila, reducerea inegalitatilor sociale, consolidarea democratiei, promovarea drepturilor omului... Si lista e chiar mai lunga. Intr-adevar, program vast, numai cat e de vorbit despre ce-i de facut cu clima din Africa!

Excursia vine dupa ce presa a semnalat ca deplasarile presedintelui au costuri pe care refuza sa le divulge.

Estimarile, dupa aeronavele inchiriate si alte delicii, sunt neobisnuit de mari, umilind chiar lideri europeni ca fandosita Ursula.

Turneul cuplului ravasitor in America de Sud (Brazilia, Chile, Argentina) e estimat la 1,2 milioane de euro.

Cel in Asia, peste 1 milion.

Vedeți Cifre șoc! Câte milioane de euro a costat călătoria lui Iohannis în Japonia și Singapore 

Chiar si zborurile la Bruxelles, pe care le gasea la 30 de euro cu Wizz Air din timp, costa 200.000 de euro pentru cuplul princiar.

Aproape toate au escala la Sibiu, sau ca punct de intoarcere, care scuteste astfel drumul in Mercedes sau BMW pe DN1.

E un scump presedintele nostru.

Vedeți și Destinația Sibiu. Cum a folosit Klaus Iohannis avionul privat pe post de taxi: 26 de călătorii în 14 luni, în valoare de peste 3 milioane de euro