ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tatiana Niculescu Bran, purtătorul de cuvânt al preşedintelui României, Klaus Iohannis, şi-a dat demisia.

Aceasta spune că a renunţat la funcţie de comun acord cu şeful statului, motivând că, în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea sa cu presa nu a fost cea pe care şi-a dorit-o, conform romaniatv.net.

Tatiana Niculescu Bran a decis să demisioneze, anunţul fiind făcut printr-o declaraţie de presă, postată, marţi, pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

"Azi, 21 aprilie a.c., m-am retras din funcția de purtător de cuvânt, de comun acord cu Președintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o.

Voi susține în continuare proiectul de țară al domnului Președinte Klaus Iohannis, indiferent de raporturile mele profesionale cu Administrația Prezidențială", susţine Tatiana Niculescu Bran.