ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Și totuși ce se întâmplă cu Angela Merkel?, se întreabă presa internațională, după ce, joi, cancelarul german a suferit o nouă criză de tremurat la un eveniment în Berlin.

Merkel a fost surprinsă tremurând, de toate televiziunile, în timpul unei întâlniri la care a participat și președintele Frank-Walter Steinmeier, potrivit imaginilor transmise de Reuters. Este a doua criză de acest gen în ultimele două săptămâni, dar purtătorul ei de cuvânt a declarat pentru agenția de presă menționată că Merkel se simte bine, conform agerpres.ro. 


Pe 18 iunie, Angela Merkel a fost văzută tremurând în momentul în care îl primea pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski, aflat în vizită în Germania, dar ulterior a declarat că s-a simțit mai bine după ce a băut trei pahare de apă, sugerând că fusese deshidratată. 

Continentul european, unde mai multe recorduri de căldură pentru luna iunie au fost deja doborâte, se confruntă joi cu valori foarte ridicate de temperatură, și nici Berlinul nu face excepție.