ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Accesul pe Stadionul Dodger din Los Angeles, considerat „cel mai mare loc de vaccinare” în masă al națiunii, a fost oprit timp de o oră după ce un grup protestatari anti vaccinare ablocat intrarea.

Departamentul de pompieri din Los Angeles a blocat accesul în centrul de vaccinare de pe stadionul Dodger în jurul orei 14:00. ca măsură de precauție, au declarat oficiali americani, conform FoxNews.

Stadionul funcționează ca loc de vaccinare în masă de la jumătatea lunii ianuarie. Filmările de pe rețelele de socializare arată câteva zeci de protestatari cu bannere pe care scrie „Covid este o înșelătorie”, „Puneți capăt Lockdown-ului”, „99% rată de supraviețuire” și „Fără vaccin”.

Stadionul a fost închis timp de mai bine de o oră pentru cei care așteptau să fie vaccinaț. Mikel Jollett a scris pe Twitter că „aproximativ 30 de protestatari” au participat la demonstrație.

Filmările postate de reporterul local Emily Holshouser arată cum polițiștii au securizat poarta, împiedicând pe oricine să intre înăuntru. În videoclip, un bărbat întreabă un ofițer de la poartă de ce nu poate lăsa pe nimeni să intre. Ofițerul răspunde că respectă ordinele.