ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Viktor Orban, cu o ciudată culoare ciocolatie în obraji, a avut un „moment Ceaușescu” la Tușnad când activiștii români Mihai Tîrnoveanu și Mihai Bechiu au afișat în timpul discursului susținut în România de premierul vaccinist ungur mesajul „Ceva este etern: Transilvania - pământ românesc!”.

Cu un Laszlo Tokes alături pe post de ministrul de Interne Tudor Postelnicu - „am fost un dobitoc”, Viktor Orban a rămas cu gura căscată și ulterior a încercat să facă o glumă nereușită în momentul vuietului din mulțime, peste care se poate auzi vocea lui Mihai Tîrnoveanu cu „Transilvania, pământ românesc”.

Momentul a fost asemănător celui trăit de Ceaușescu în 21 decembrie 1989 în balconul clădirii CC al PCR din Piața Palatului.

VIDEO CU ORBAN:

VIDEO CU MIHAI TÎRNOVEANU AICI: Mihai Tîrnoveanu atacat de unguri la Tușnad în timpul discursului lui Viktor Orban pentru că le-a spus fraților noștri maghiari că Ceva este etern: Transilvania, pământ românesc! VIDEO EXCLUSIV. ACTUALIZARE: Noi filmări și fotografii