Educație

Morți grăbite Preoteasa Dana Louise Barnea, directoarea Colegiului de Artă "Octav Băncilă” din Iași, a murit subit după serviciu. Asistenta Aurelia Gheorghiță de la Spitalul de Urgență Pitești nu a mai apucat să meargă la lucru. Ambele cu boli grele, decedate grăbit

Foto: FB
Aurelia Gheorghiță de la Dispensarul TBC al Spitalului Județean de Urgență Pitești, la rândul ei suferindă de o boală grea cu care s-a luptat în ultimii doi ani. Deși luni ar fi urmat să-și reînceapă serviciul, Aurelia a murit subit la domiciliul său.

Mircea Platon, reacție la știrea despre părinții condamnați pentru că au ales homeschooling: Școala românească este pe cale de a deveni un “sistem penitenciar, digitalizat, medicalizat, anti-familie”

Scriitorul și istoricul Mircea Platon, autorul cărții „Deșcolarizarea României”, a postat o reacție la știrea apărută acum două zile în „Adevărul”, „Doi părinți din Bihor, care își educau copiii acasă, inculpați pentru împiedicarea accesului la învățământul obligatoriu”

O Grădiniță și Școală ”Montessori” din Sectorul 2 a instalat Antene de amplificare GSM pe acoperișul clădirii. Absența dovezilor că Rețelele și Antenele 5G nu pun în pericol sănătatea oamenilor. Solicitare către Valeriu Zgonea, președintele ANCOM

Mai multe grupuri de cetățeni preocupate de sănătatea națiunii au pus în circulație o Solicitare de informații de interes public către Valeriu Zgonea, reciclat de Sistem ca președinte al ANCOM, cu privire la Rețelele și Antenele 5G.

Compromiterea și eliminarea vocilor care se împotrivesc propagandei oficiale, un semn că se reia campania de Pornografie a Fricii. După Tate, Russell Brand. La noi, Piperea și Popa. REACȚIUNEA prezintă cenzorii penibili de la PressHub

PressHub, rețeaua înființată de ONG-ul Freedom House, condus de Cristina Guseth, personaj rejectat umilitor de la candidatura de ministru al Justiției, nu a menționat nici un cuvânt despre scandalul accidentului aproape mortal provocat acum aproape un an de fosta ministră soroșistă a Justiției, Monica Macovei, care a recunoscut recent că a mințit ca să scape de pușcărie (FOTO). Cititorii le sancționează demersul de ”demascare” de tip comunist. (CAPTURĂ)
Seria se inscrie in curentul linsajului de presa ca forma a "culturii anularii". Gasesti opinii care nu-ti plac, dupa care cauti pe unde lucreaza opinentul ca sa vezi daca poti sa-l dai afara, sau macar sa-l faci de ras, sa ii stergi paginile pe Facebook sau Youtube. Pe scurt: jurnalism quality.