ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Critic Arad este o publicație liberă care a luptat pentru ca fiecare cuvânt despre ororile petrecute în spitalul din Grădiște cu pacienții supuși Protocoalelor Morții să apară. Ziariștii de la Critic Arad și apoi, la rândul lui în urma unei lupte cu cenzorii CNA, producătorul TVR Răzvan Butaru, au făcut ca întreaga țară să vadă documentarul senzațional SECHESTRAT PRINTRE MORȚII VII. A fost o LUPTĂ PENTRU LIBERTATEA CUVÂNTULUI cu zmeii pandemiei deghizați în îngeri cu halate albe, spuneau ziariștii de la Critic Arad.

Lupta s-a desfășurat și în instanță, unde SISTEMUL i-a obligat să șteargă un articol de dezvăluiri de pe site-ul lor, privind moartea suspectă a profesoarei Ileana Sârbu, petrecută în decembrie 2020. O moartea ca mii de alte morți suspecte de pe cuprinsul României, cu apropiați ai noștri uciși pe capete în urma Protocoalelor Covid ale „Comandantului Acțiunii” și ciracilor lui.

După trei ani de lupte în instanță ale familiei profesoarei, fiica acesteia a reușit deshumarea mamei sale îngropate goală, într-un sac negru de plastic, fără ca măcar a o putea vedea pe ultimul drum, conform ordinului sociopatului Nelu Tătaru.

Este o mică victorie pentru extrem de rarefiata presă liberă din acești ani și pentru dreptate. Presa ticăloasă, care a înghițit milioane de euro de la Guvern pentru campaniile de Teroare Covid constată acum cu prefăcătorie realitățile Protocoalelor Criminale și ale Afacerii Vaccinurilor titrând în continuare în mod fals că fosta pacientă a murit „de Covid” (VIDEO mai jos). Nici mită n-au încasat, nici pactul cu diavolul nu l-au făcut!

Redăm în continuare materialul partenerilor noștri de la Critic Arad despre deshumarea anunțată în ediția ActiveNews de joi și care a avut loc ieri, vineri, 24 noiembrie 2023:

Am mai scris, încă din primăvara anului 2021 despre acest caz, al doamnei Ileana Sîrbu, profesoară de matematică pensionară, soția fostului inspector-șef al Inspectoratului Școlar Județean Pavel Sîrbu și mama Adrianei Beldiman și a Cristinei Marina, care a murit la 75 de ani, în 16 decembrie 2020 după ce a fost „tratată” în spitalul „suport-covid” din Grădiște de mai multe cadre medicale.

Din păcate, articolul inițial ne-a fost interzis de o instanță judecătorească care a hotărât să fie eliminat de pe site, de parcă moartea în condiții suspecte a unui pacient internat într-o unitate spitalicească publică din România nu trebuie să intereseze pe nimeni. Cu toate acestea, cazul revine în atenția publică, după trei ani de anchetă penală, printr-o decizie a procurorului de caz: DESHUMAREA corpului (a ceea ce a mai rămas din el) doamnei Ileana Sîrbu.

Deși în primele 6 luni ale cercetărilor, familia a solicitat deshumarea, aceasta i-a fost respinsă de către procurorul de caz de la acel moment, pe motiv că „nu a fost îmbălsămată și nu se mai poate vedea nimic”. Totuși, după trei ani de anchetă, noul procuror de caz (al treilea) a dispus, prin Ordonanță, DESHUMAREA.

Vineri, 24 noiembrie, timp de câteva ore, în cimitirul Pomenirea, s-a efectuat autopsia medico-legală pe cadavrul doamnei Ileana Sîrbu. Într-o stare bună de conservare, corpul a fost supus prelevărilor de probe biologice în scopul de a putea fi stabilită cauza decesului și natura acestuia (condițiile în care a survenit). Au fost prelevate probe biologice din mai multe organe interne, din țesuturi, de pe „sacul negru” în care a fost pus, fără haine, corpul defunctei imediat după deces. Deși era în stare bună de conservare și brățara aplicată pe mână, cu numele pacientei decedate, s-a dispus în dosar inclusiv o analiză ADN de stabilire a identității cadavrului, fiind prelevate în acest scop probe dentare. Seturile de probe prelevate au fost preluate de experții criminaliști și transportate la IML Timișoara pentru conservare în condiții optime, acestea urmând a fi analizate în perioada imediat următoare, o parte la Institutul de Medicină Legală din București, iar alte două seturi vor fi trimise la două laboratoare autorizate din străinătate, la solicitarea și pe cheltuiala familiei.

După finalizarea autopsiei medico-legale, corpul defunctei a fost reînhumat, de această dată creștinește. La slujba de înmormântare au participat, alături de familie, cunoscuți și prieteni.

Concluzia unei zile mai mult decât complicate, mai ales pentru familia defunctei, vine chiar din partea fiicei sale

„ Oricât de greu a fost și să mă gândesc la această zi, simt o ușurare. Am putut să-mi văd mama, să-i fac slujba de înmormântare așa cum și-a dorit și cum este normal și creștinește. În ciuda tuturor descurajărilor pe care le-am auzit în acești trei ani de când mă lupt să-i fac dreptate, s-a dovedit astăzi că era conservat corpul și s-au putut preleva probele biologice. Am dovedit că toți cei care mi-au refuzat deshumarea în primele 6 luni ale cercetărilor pe motiv că < nu se mai vede nimic, corpul nu mai există și nu au cum să fie prelevate probe> s-au înșelat. Eu am simțit că trebuie să merg până la capăt, oricât ar dura această luptă. Apreciez eforturile organelor de anchetă ca să ajungem în acest punct. Și perioada următoare va fi una la fel de grea, trebuie să așteptăm rezultatele laboratoarelor de analize, atât din țară cât și din străinătate, dar asta nu contează pentru mine și familia noastră. Am făcut o promisiune față de mama că-i voi face dreptate și nu mă voi opri până când toți cei care au greșit în cazul mamei mele nu vor plăti. Nu mă interesează numele vinovaților, numărul lor, reputația sau relațiile pe care le au, nici contextul în care au acționat în acest mod criminal. Cu siguranță acest caz va fi unul dintre puținele cazuri de acest gen din România care, sper, va contribui la <sănătatea> sistemului de sănătate. Dumnezeu s-o odihnească pe mama și o rog să mă ierte pentru că i-am <ciopârțit> trupul, dar simt că în sfârșit își poate găsi și ea liniștea prin slujba creștinească și rugăciunile de astăzi. Le mulțumesc tuturor celor care au fost astăzi alături de familia noastră, fie prezenți la slujba de înmormântare, fie că ne-au transmis mesaje de condoleanțe și gânduri bune. ”ne-a declarat Adriana Beldiman, fiica doamnei Ileana Sîrbu.

Sursa și Video Critic Arad AICI

Vedeți și AȘA MI-AU BATJOCORIT CRIMINALII MAMA. Protocoalele înțelepților Covidului Arafat și Tătaru: OMORÂTĂ CU ZILE ȘI BĂGATĂ GOALĂ ÎNTR-UN SAC NEGRU. Tulburătoarea relatare de acum 2 ani a fiului unei pensionare de 65 de ani. REMEMBER!

Ce titrează presa ticăloasă care nici mită n-a mâncat: „Cadavrul unei femei MOARTĂ DE COVID a fost deshumat”