ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Republicare la doi ani de la instalarea prin forță a Regimului Biden și al Marii Resetări

Dacă urmărim fie și pe diagonală știrile CNN, New York Times și Reuters parcă recitim în traducere ziarele Azi, Adevărul și Dimineața ale regimului Iliescu. Biden, cu fața lui de clown bătrân, chiar și seamănă cu dinozaurul pitic bolșevic pripășit la conducerea României în urma loviturii de stat din decembrie 1989.

Prietenul meu de la Washington, Sorin Drăgan, fost membru al conducerii Ligii Studenților din 1990, care a participat la Mineriada din iunie prin ascuțirea unui topor cu propriul lui cap, vede starea generală din America ca de „1984”. Un uriaș Experiment Pitești, spune el. El vede mai apropiată paralela cu România anilor '50, în care reeducatorii inoculau prin recitare continuă celor capturați mantra culpei. Media mogulilor Marii Resetări repetă la infinit minciunile acuzatoare pentru a-i face pe trumpiști să se simtă vinovați de „ororile de la Capitoliu” și astfel să se dezică mental și faptic de liderul mișcării conservatoare americane, „odiosul” și „tiranul” Donald Trump (cu superba lui soție).  

Iar la muniție pentru FAKE MEDIA, FBI-ul de azi e mai tare decât SRI-ul lui Măgureanu la știri apocaliptice!

Noi și noi informații fantasmagorice trase în rafală în spațiul public răscolesc mințile americanilor care nu l-au votat pe Trump. De la surse care au aflat de intenția unor execuții în Capitoliu pe 6 ianuarie - evident realizate de către adepții lui Trump, deși realitatea a fost invers, dacă ne gândim la veterana ciuruită de un agent al serviciului special al Congresului, o posibilă Ludek Zivcak-Martin Smid - până la ultima „bombă”, că lap-top-ul furat din biroul bolșevicei fardate Pelosi urma să fie livrat Rusiei și la faptul că starea de asediu fără precedent din Washington se întețește ca urmare a unor incendii „necunoscute”. Imaginile cu Washington-ul sub nori negri de fum sunt de Apocalipsă. Dar unde e Teodor Brateș cu „Apa e otrăvită!”? Emanații Revoluției lui Biden chiar așa ne plagiază revoluția noastră?...

Dacă omuleții verzi amplasați ca în Zona Verde din Irak sau ca în Crimeea recuperată de Țarul de la Kremlin nu ar fi ai Gărzii Naționale mai că am crede că au invadat extratereștrii Washington-ul.

Asediul interior al Capitalei Americii este creat chipurile pentru a stăvili atacurile patrioților lui Trump, estimați la circa 4000 de super-eroi. 25.000 de militari și alți vreo 10.000 de membri ai forțelor speciale pentru 4000 de trumpiști înarmați (cum altfel?)? Și doar 4000 din 75.000.000? Cam puțini, spunem noi.

Observăm în plan informativ iarăși și iarăși asocierea marotei Rusia de Trump când, de fapt, bideniștii, tovarășii Marii Resetări, sunt mână în mână cu China comunistă și Rusia vaccinistă a lui Putin. Mă aștept ca în orice clipă să apară minerul din celebra filmare de la Televiziune, din 13 iunie 1990, cu textul că „am găsit un lap-top automat de făcut ruble în Biroul Oval”...

Tragic sfârșit al lui Trump. Dacă acesta este sfârșitul. Pentru că scenariștii din rândul celor 75.000.000 de trumpiști vin și ei cu tot felul de viziuni imaginare privind arestarea de către Armată a clicii roșii care a dat lovitura de stat din 6 ianuarie pentru a-l detrona pe Trump. Și experimentatul Adrian Pătrușcă relatează în EVZ despre o contra-lovitură militară visată de suporterii lui Trump. Iar France Soir vede trei scenarii, din care nu lipsește revenirea lui Trump în forță. Asta chiar ar fi de Hollywood! O producție mai bună decât ce ni s-a livrat până acum, din categoria B Movies.

Paranoia măgurenilor de la Washington merge acum până la a-i cerceta personal pe toți cei 25.000 de membri ai Gărzii aflați în dispozitiv înaintea inaugurării țucălarului Marii Resetări pentru a se depista daca vreunul dintre ei nu are simpatii ascunse pro-Trump.

În spațiul civil, toți posesorii de șepci roșii cu Make America Great Again sunt fișați biometric și puși la dosar, ceea ce mă face să-l avertizez pe maestrul Ion Cristoiu că s-ar putea să fie sunat de FBI pentru a fi chestionat de ce m-a lăsat cu șapca lui Trump pe cap la emisiunea despre lovitura din 6 ianuarie de la Washington .

Cum-necum, pe 6 ianuarie, când Trump le-a indicat suporterilor lui drumul pe Pennsylvania Avenue spre Capitoliu, s-au ars pe repede înainte toate etapele loviturii de stat din România lui Ceaușescu, din 21 decembrie 1989 până pe 13 - 15 iunie 1990. Noile dezvăluiri arată, de altfel, că primii demonstranți profesioniști (violenți) care înlăturau barierele Poliției Capitoliului se aflau pe teren cu mult timp înainte ca Trump să-și fi încheiat discursul. Cum drumul din fața Casei Albe și până la Capitoliu e de circa 30 de minute, revelațiile făcute publice de fostul șef al Poliției Capitoliului atestă că antrenații spărgători de baricade nici măcar nu participaseră la mitingul lui Trump. Iată cum ultimul miting al lui Ceaușescu - unde au acționat supranumiții „Zdrențăroși” unguri și ruși -, miting care a produs mișcările din 21 și 22 decembrie 1989, poate fi revăzut în oglindă la Washington. Și atunci, porțile CC-ului au fost deschise, ca și acum porțile Capitoliului, tot din interior (și la fel ca în 18 februarie la Guvern). Mica Resetare din 1989, stabilită la Malta de un fost șef al CIA cu produsul „Noului” KGB, nu mai putea fi oprită. Scopul la nivel național era atunci, ca și acum, căderea suveranistului iar cel de la nivel european federalizarea și globalizarea. Trump statea ca un ghimpe în calea planurilor globaliștilor de ieri și de azi. Și a căzut în Capcana de la Capitoliu la fel ca Ceaușescu, la CC.

Vladimir Bukovski (video la TVR) ne-a povestit el însuși la vizita sa pe care i-am organizat-o în România, în 2006, cum a descoperit în Arhivele KGB că „opera” lui Bush și Gorbaciov de la Malta fusese precedată de o vizită pe care i-au făcut lui „Gorby” la Moscova patru tovarăși ai Trilateralei, în ianuarie 1989, respectiv fostul președinte francez Valéry Giscard d’Estaing, premierul japonez Yasuhiro Nakasone, bancherul David Rockefeller și fostul secretar de Stat al SUA Henry Kissinger. Regretatul luptător anticomunist a introdus istoria în cartea sa, EUSSR. Iar mai înainte de Malta, cei doi tartori s-au deplasat la Papă. Credeți că acum s-a schimbat ceva, cu excepția personajelor, între care domină Xi Jinping și Gyuri Soros? Nu vedeți cum trădătorii republicani și-au dat mâna cu democrații prin lupanarele lor „discrete” ca să-l debarce pe Trump?

De la 18 februarie 1990 până la 13 - 15 iunie 1990, momentul pe care îl trăiesc azi americanii din Capitala SUA, nu a mai fost decât un pas. De altfel, chiar noi am observat și prezentăm dovada că pe Capitoliu trumpiștii au ridicat steagul verde legionar (*). Doar minerii le mai lipsesc. Când și cum vor veni ei și ce uniforme vor avea de data aceasta? Îi (ne) vor lua tot ca în anii '50?

Sau se vor mulțumi să lovească cu bâtele lor electronice de acum încolo tot ce se va ridica, măcar online, împotriva Marii Resetări a plandemiei mondiale și pentru Libertate? O libertate care va costa din ce în ce mai scump...

(*) Fotografie modificată de ActiveNews ca metaforă vizuală

În 13 iunie 1990 Ion Iliescu a vazut steagul verde legionar pe sediul Politiei