ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Filantropul Gigi Becali nu crede că Patriarhul Daniel s-ar fi vaccinat anti-Covid. Adevărul este că nici în declarația controversată a acestuia, întoarsă pe toate părțile, Patriarhul nu face afirmația că s-a vaccinat anti-Covid, la fel ca Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt de la Patriarhie, la care se vede clar că s-a vaccinat cu ser ARNm.

Afirmațiile cunoscutului machedon au fost făcute într-o emisiune a lui Victor Ciutacu de la RTV.

„Eu zic că nu s-a vaccinat. Patriarhul este emotiv și din emoție a zis așa în fața ziariștilor”, a spus Gigi Becali.

„Preafericitul știe mai bine decât mine că vaccinarea înseamnă lepadare”, a mai afirmat omul de afaceri credincios, cunoscut pentru donațiile sale importante la Sfântul Munte Athos sau pentru alte așezăminte ctitorite de familia sa în România.

„Orice ierarh care s-a vaccinat, s-a lepadat. Te-ai vaccinat, te-ai lepadat de Hristos!”, a subliniat Becali la insistențele lui Ciutacu.

„Patriarhul a zis așa din emoție. Erau 30 de ziariști în jurul lui. A spus - rețineți - Da, NE-AM vaccinat, GATA! Eu sunt 100% sigur că Patriarhul nu s-a vaccinat. Dar eu sunt prea mic ca să pot sa vorbesc de Patriarh. Dar așa cred eu.”, a conchis pe această temă filantropul.

În aceeași emisiune, filantropul a reluat oferta către ministerul Sănătății de a produce și oferi gratis întregii Românii Ivermectină și Arbidol pentru ca oamenii care se îmbolnăvesc de Covid „să nu mai moară în spitale”. O dovadă că cele două medicamente ieftine sunt benefice a fost făcută de Gigi Becali și prin menționarea că el personal dar și realizatorul emisiunii și doi dintre invitați, respectiv Victor Ciutacu, avocata Alice Drăghici și jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, se trataseră cu Arbidol și Ivermectină oferite celor trei chiar de către el. Aceștia se adaugă la o listă lungă de personalități care și-au revenit din boală cu ajutorul lui Gigi Becali. De asemenea, afirmă omul de afaceri, chiar și Streinu-Cercel și fiica sa l-au sunau pentru a-i cere Arbidol și Ivermectină „măcar pentru doctori”.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews