ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gata! Cioclii apocaliptici au fost reactivați. Motoarele mașinăriei de manipulare în masă au început din nou să duduie, să spumege, să scoată fum. Toți rafilii, toți cerceii, arafații, mahleriții, toți „savanții mondiali”, toate mutrele sulemenite sunt acum din nou pe val. Se sună de pauză în curând. Când vine domnu' președinte din concediu. Și cum aceasta e activitatea lui preferată, mai avem puțin de respirat. După aceea, potopul.

În cataclismul care stă să vină - despre care ne prorocește Părintele Iulian Prodromitul înainte văzătorul - singură Biserica Națională stă ca o stâncă de nezdruncinat, în ciuda tuturor tentativelor de subminare a ei. După cum subliniază medicul Adrian Cacovean, Patriarhul Daniel a dat un al doilea mesaj istoric, refuzând implicarea BOR în campania de vaccinare obligatorie: ”ACTUL DE VACCINARE ARE CARACTER VOLUNTAR, ACESTA ESTE UN DREPT, NU O OBLIGAȚIE”!

Dincolo de Constituție însă, în culisele studiourilor TV și în anticamerele intratereștrilor în funcții, se suflă din greu pentru umflarea celui de-al patrulea val de minciună. Dar ar putea oare savanții de reflectoare să ne arate al treilea val?

Să vedem ce zice OurWorldInData, o platformă internațională care lucrează cu cele mai mari universități din lume:

Să fie foarte clar: după cum se vede, în România nu a existat nici un al treilea val, ca să apară al patrulea. Dar dezinformatorii noștri de servicii primesc textele gata scrise, din afara țării, și atunci repetă ca papagalii din corul mondial al sclavilor Covidului ce li s-a trimis prin copy/paste și google/translate via cipul încă neimplantat în creierul lor și Centrala din România. Ordin pe Unitate, după cum sintetizează Național.

Ce bine e să n-ai televizor. Ceea ce recomandăm tuturor.

Dacă tot suntem aici, la realitate vs minciună, haideți să ne uităm și la un grafic din SUA, despre „eficiența” măștilor despre care însuși „Dr. Moarte” Fauci spunea în particular că sunt inutile. După cum vedeți mai jos, statele americane care nu au impus măști au chiar mai puține cazuri de infectați decât cele care au obligat oamenii să-și pună botnițe:

 

Chestiunea de mai sus se numește... ȘTIINȚĂ.

Dacă în urmă cu un an aceiași propagandiști de azi trâmbițau criminal că vaccinul este „sigur și eficient” iar pe noi, cei care îi contraziceam cu studiile unor savanți de Nobel ca Luc Montaigner sau cu... simplul prospect al serurilor experimentale, astăzi deja se vede cu ochiul liber, credem (sau sperăm noi), de către orice naiv, că vaccinul nu numai că nu asigură „imunitate” - dovadă numărul imens de oameni vaccinați și infectați - dar și că el aduce moartea. Moartea prin mutații - variantele în care nu putem s-o credem nici pe Iota - sau direct prin înțepare.

De altfel, decesele de vaccin sunt deja asumate oficial - pentru cine are ochi să vadă: "Pentru trei decese prevenite prin vaccinare trebuie să acceptăm două provocate de vaccinare", spun mari specialiști covidiști. Dar cele reale sunt doar cele provocate de vaccin, dacă ne folosim minima logică.

Morți, morți, morți nenumărați în toată lumea și în România. Nu cred că este o zi în care să nu auzim de o nouă moarte suspectă de după vaccin. „Mi-a murit bunica, a doua zi după vaccin.” „Soția mea a pierdut sarcina imediat după ce s-a vaccinat.” „Soțul a făcut infarct.” „Verișoara mea e în spital cu atac cerebral la 20 de ani.” „Tata a stat o lună în coma. S-a stins puțin câte puțin.” Sunt citate din viața noastră reală. Nu cred că este român care să nu fi auzit până acum o asemenea frază. Este cert: numărul de morți în România în urma vaccinului este incalculabil. Însă în statul milițienesc actual adevărul nu va fi recunoscut niciodată. Pe certificatul de deces va fi scris orice, numai cauza reală nu.

Dacă noi, ca simpli cetățeni, auzim și știm aceste lucruri, vă dați seama că și autoritățile știu. Noi știm că ei știu și ei știu că noi știm. Și tac. Tăcerea lor este criminală. Pentru că avertizarea corectă a populației ar putea salva viețile celor vulnerabili.

„Cioclii apocaliptici” trimit însă oamenii la abator ca pe vite, la a treia doză de otravă, sub pretextul celui de-al „patrulea val”. De minciună.

„Previziunile sunt apocaliptice. Următorul val pandemic vine cu un număr mare de spitalizări și decese”. Cine o spune? „Oamenii de știință”. „Oamenii de știință”, fără nume sau prenume. Iar „previziunea” vine prin ditamai instituția statului INSP, aceea care ne-a informat oficial că suntem singura țară din lume unde nimeni nu a murit în urma vaccinului Covid. Să-i spuna asta și mamei tânărului de 21 de ani decedat la 6 zile după doza de Pfizer.

Un alt mare „om de știință”, în curând poate chiar „savant de renume mondial” este imberbul coloneluț Valeriu Gheorghiță, poreclit „Rujatul” de Ion Cristoiu, din motive ce ne-au rămas încă necunoscute nouă. „Rujatul” n-are nici un dubiu. El știe. Are date precise, provenite din surse speciale, probabil, pentru că o certitudine științifică - cu ghilimelele de rigoare - nu mai poate exista din moment ce autoritățile federale americane tocmai au desființat Testul PCR.

Câte sute de mii de vieți în România și milioane în întreaga lume au fost afectate de nenorocitul acesta de test care nu relevă nici un carcalac Covid, după cum a recunoscut acum CDC-ul SUA?

Și el e folosit în continuare, cu nesimțire, în România, în campaniile de discriminare în masă, la granițe sau pe la zecile de festivaluri apărute peste noapte în întreaga țară - „fără număr, fără număr” - unde muzicienii noștri dragi se complac cu lejeritate, pentru un pumn de euroi, la o veritabilă și întristătoare complicitate la crimă. Câți tineri nu sunt duși de nas la vaccinare de „rebelii” noștri de mucava?

Va mai renaște ceva din propriul lor scrum? Mă îndoiesc. În momentul în care accepți drept condiție a concertării vaccinarea copiilor care te idolatrizează doar ca să-ți umpli frigiderul ești deja mort înainte ca trupul să-ți moară (video mai jos). N-au învățat chiar nimic din cântecele despre demnitate, luptă și libertate, pe care le lălăie, după cum se vede, total demagogic, de zeci de ani?

Măcar de la Eric Clapton să învețe ceva: Laureat de 17 ori al Premiului Grammy, Clapton a anunțat că „își rezervă dreptul de a anula” concertele dacă spectatorii sunt obligați să prezinte la intrare dovada vaccinării.

Oare de aceea a fost eliminat testul PCR? Ca să împingă la condiționarea vaccinării la toate evenimentele, de acum încolo?

Și, fără falsul test PCR, pe ce se vor baza de acum înainte „specialiștii”, „oamenii de știință”, „experții” noștri de TV, pentru a contabiliza variantele „Gamma”, „Delta”, „Epsilon”, „Iota”?

Pe gură.

Și, din gură, Gheorghiță-știe-tot ne spune, cu precizie milimetrică: „Cantitatea de virus pe care o persoana cu Delta o are este de peste 1.000 de ori mai mare decat virusul inițial”; „la jumătatea lunii septembrie se va ajunge la 1.500 de noi cazuri de infectări pe zi”; „s-ar putea să fie mult mai serioasă creșterea” (Știripesurse).

Aici se contrazice cu Streinu Cercel care, la fel, știe cu precizie matematică că vor fi... 6000 de cazuri pe zi.

Totul depinde de cine ține pixul în mână.

Dar nu-i problemă, pentru că „vaccinul reduce de 25 de ori riscul de a ajunge la spital”, zice Gheorghiță citind în zaț. Numai „Vaccinul poate stopa răspândirea tulpinii Delta pentru a evita valul patru”.

Valerică mai știe la fel de precis și „cât de periculoasă este varianta Delta”: O persoană infectată poate genera 6, 7 cazuri secundare. Și principale, câte?

Ba chiar mai mult: „Jumătate din vindecații Covid se vor îmbolnăvi cu Delta”. (Claudiu Marcu de la Național îl sancționează elegant)

Gheorghiță are drept ajutor și-un psihiatru apocaliptic (nu știm dacă al lui), care explică „doct” în Adevărul, reproducând aceeași bandă uzată, cât de periculoasă este „varianta Delta... Plus”: „Mult mai periculoasă decât varianta Delta”.

Arafat, scos de la naftalină, nu poate lipsi de la a rula aceeași placă, la Digi, normal: Vaccinarea, singura soluție (și ultima? - n.n.)

Este de neînțeles cum unii oameni reușesc să fie păcăliți de acești clowni care au pus stăpânire, la noi și în lume, pe canalele de comunicare, reușind să injecteze și în creiere și în trupuri otrava lor mincinoasă.

Dacă citești unele știri parcă, totuși, sunt făcute - să mă scuzați - pentru idioți.  Una vorbește despre cum „un grup de cercetători” - alt termen la modă, mai ales fără nici o trimitere către numele lor sau studiile invocate - a demonstrat cum vaccinul este bun pentru sugari și foarte sigur pentru femeile care alăptează. Specialiștii, se spune, se bazeaza pe „un studiu” realizat pe... țineți-vă bine... 7 (șapte) femei. Alta, cu dedicație pe nișă, zice că vaccinarea mărește sânii. Ura, or fi zis niște pipițe. Dar de ce nu vor crește și sânii bărbaților nu ni se mai spune. Discriminare, zău! Genul aceste de „știri” nu le mai faccecuiește nici o fătucă de la AFP. Sunt certe doar!

Dacă în România, gigoloul în uniformă se dă pe lânga babe și face circ și poze pe la țară cu „poporul” - degeaba, pentru că tot e refuzat, cu argumente clare, legate de inexistența unei informării corecte - la posturile străine săgeata campaniei noastre de vaccinare, Gheorghiță de la sculărie, dă vina pentru eșecul campaniei de vaccinare pe... prostia și lipsa de educație a țăranilor.

"Dezinformarea și știrile false au avut un impact negativ mai mare în zonele rurale, probabil datorită mai multor factori, cum ar fi lipsa educației, statutul social și economic scăzut și sărăcia, factori care au dus la scăderea încrederii în beneficiile vaccinării", a declarat Gheorghiță la Euronews

Acum haideți să vedem și alte persoane, din lumea asta mai de la țară. care nu au încredere în beneficiile vaccinării, probabil din aceleași cauze - sărăcia, statutul social scăzut și, mai ales, lipsa educației:

Dr. Vernon Coleman, somitate mondială, care a prezis din aprilie că vaccinarea va crea mutații ale virusului care vor fi puse în cârca nevaccinaților

Doctorul Geert Vanden Bossche, virusolog și expert în vaccinuri, fost angajat al GAVI (inițiativa globală privind vaccinarea) și chiar și al Fundației Bill & Melinda Gates, care a avertizat la rândul său cu privire la vaccinarea anti-Covid cu seruri experimentale ARNm, apreciind, încă din martie, că aceasta va duce la înmulțirea mutațiilor virusului.

Însuși fostul vicepreședinte al Pfizer, Michael Yeadon, care a avertizat încă din luna mai, împreună cu peste 160 de medici din întreaga lume, asupra pericolelor vaccinurilor Covid: într-o SCRISOARE CĂTRE UE în care se arăta că VACCINURILE vor crește letalitatea COVID-19.

Marele savant virusolog Sucharit Bhakdi, care afirmă că vaccinarea copiilor este o crimă și că serurile experimentele injectate în masă pot declanșa o catastrofă fără precedent.

Și nu în ultimul rând profesorul virusolog Luc Montagnier, câștigător al Premiului Nobel pentru Medicină, care a avertizat încă din luna mai asupra „variantelor” covidiene generate de vaccin, afirmând că vaccinarea este „o eroare uriașă, o eroare științifică și o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă” - „Cărțile de istorie vor consemna aceasta, deoarece vaccinarea este cea care provoacă tulpinile.”

Diferența este că acești savanți cu adevărat nu ajung pe televiziunile mituite, care țin bieții oameni sub tirul autenticelor știri false, a fake news-ul de partid și de stat. Acolo avem adunătura de galoane și tinichele măturate de prin rezervele interminabile de cadre.

Dar acum serios, numai uitându-te la CV-ul acestor savanți, pe cine ai crede mai repede, pe Gheorghiță, Rafila, Cercel, Mahler și Arafat, toți făcuți șefi la apelul bocancilor, sau pe realii oameni de știință a căror valoare este recunoscută la nivel internațional, ca Vernon, Bossche, Yeadon, Bhakdi și Montagnier, laureat Nobel în Medicină?

Răspunsul este de prisos. Nu-i credem pe cei din urmă în schimb ne bucurăm că ni se pun botnițe inutile și umilitoare menite să ne îndobitocească și supună, vaccinuri experimentale cu reacții adverse care includ paralizia și moartea și efecte necunoscute în timp și pașapoarte de vaccinare, care nu lasă oamenii sănătoși natural în locuri publice, în schimb dau acces liber pretutindeni pedofililor, bolnavilor sexual, de sifilis, gonoree, TBC, SIDA, EBOLA, hepatita sau demență cronică, cum este cazul multora dintre cei care ne conduc.

Să încheiem totuși într-o notă pozitivă. Mașinăria infernală de manipulare în masă în frunte cu decerebratul Cîțu se auto-lăuda că pe 1 iunie se va depăși producția la hectarul de vaccinați și vom avea 5.000.000 de injectați. Nici măcar două luni mai târziu, pe 1 august, planul cincinal de otrăvire a populației nu a reușit. Decât, desigur, ca la comuniști, din gura propagandiștilor piariști. Întrebare: la sărbătorirea eșecului vaccinării au fost numărați și morții de (după) vaccin?

În realitate, românii i-au dat cu tifla lui mini-hitlerică de la Palatul Victoria. În ciuda sutelor de milioane de euro băgate în infectarea lor fizică și psihică, dintre care câteva zeci înfundate numai în mass media vândută bucată cu bucată, la kilogram, 75% dintre români nu s-au vaccinat nici azi. Noi, nu!, vorba cântecului de mai jos.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Pentru credincioși să nu uităm: Crima din spatele vaccinurilor Covid. 22 de seruri experimentale anti-Covid, de la Pfizer la Sputnik, sunt întemeiate pe celule de fetuși umani. DOCUMENTAȚIA CITITORULUI ACTIVENEWS

Și cu toții să luam aminte la versurile poetului-martir Nicolae Labiș, cântate mirific de Anda Călugăreanu: