ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ați aflat sigur despre asasinarea fostului premier japonez Shinzo Abe, sub un pretext religios bizar, invocat de criminal.

Este premierul cu care Japonia a petrecut primele 6 luni de pandileală. În acest timp a refuzat să aplice restricții precum cele impuse în țările speriate de carcalac.

A refuzat carantina și a respins instaurarea stării de alertă, la care Abe a cedat doar în urma unor presiuni imense din partea propriului partid.

A testat populația doar în cazurile cu simptome clare.

A lăsat libere discuțiile publice despre tratarea carcalacului cu medicamente.

Doctorul japonez Satoshi Ōmura este inventatorul ivermectinei. Încă din mandatul lui Abe medicii japonezi au propus și apoi aplicat cu succes medicația cu ivermectină.

A lăsat oamenii să circule și economia deschisă.

Japonia a fost total diferită în politicile anticarcalac, față de lumea crizată.

N-a urmat indicațiile prețioase ale OMS. Datorită și disciplinei populației, Japoniei i-a ieșit.

În luna mai 2020, Shinzo Abe anunța victoria modelului japonez și ridica starea de urgență, după doar 7 (șapte) săptămâni. Un exemplu foarte, foarte prost pentru promotorii pandilelii planetare.

În 28 August 2020 premierul a anunțat brusc că se retrage, din motive de sănătate. Dar a rămas președintele partidului de guvernare, până în octombrie 2021. După ce Abe a renunțat la șefia guvernului, Japonia a continuat să facă opinie separată, inclusiv după apariția injecțiilor.

A interzis transfuziile de sânge de la capsați. Medicii au continuat să vorbească public protratament și anticapsare. În Japonia nu există medici conspiraționiști, breasla discută public și liber pro și contra chestiunilor de pandileală.

În 8 iulie 2022 un asasin izolat l-a împușcat mortal pe Shinzo Abe, aparent dintr-o răzbunare personală: mama sa falimentase din cauza unei donații făcute unei biserici promovate de fostul premier.

Toți liderii lumii care s-au conformat exemplar dictaturii sanitare sunt bine-merci. Din contră, cine a cârtit și-a pierdut puterea și chiar viața. Pe Trump l-au făcut la voturi în alegeri, Magufuli al Tanzaniei a murit suspect, Lukașenko din Belarus e băgat în găleată cu inamicul public Putin, Modi al Indiei pățește necaz după necaz economic, în Egiptul lui El Sisi rechini iviți din senin s-au apucat de măcelărit turiști, brazilianul Bolsonaro e anchetat pentru zădărnicirea combaterii pandilelii și nici Obrador din Mexic nu se simte prea bine. Toți ăștia sunt lideri conspiraționiști, categorie în care îl bag și pe Shinzo Abe.