ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Simona Halep, învinsă în turul secund la Roland Garros! Este cel mai slab rezultat al său la Paris”, a titrat ieri presa română.

Potrivit relatărilor, „Simona Halep, locul 19 WTA, nu a găsit antidot pentru jocul fără de greșeală al chinezoaicei de 19 ani, Qinwen Zheng, clasată pe locul 74 WTA.  Ceea ce se anunța un meci simplu, ceea ce trebuia să fie un simplu act de prezență pentru a trece mai departe în turul următor la Roland Garros, s-a transformat într-un adevărat fiasco pentru tenismena din România. A greșit mult, nu a găsit soluții și s-a declarat învinsă după aproape 2 ore de joc. Simona Halep a câștigat turneul de la Roland Garros în 2018 și a fost finalistă în 2014 și 2017. Anul trecut, Halep nu a participat la French Open, fiind accidentată, iar în 2020, a părăsit turneul în optimile de finală.”, scrie Adevărul. Ar trebui menționat că cele două retrageri au avut loc după vaccinarea televizată a vedetei rachetelor de tenis și seringilor Guvernului.

O altă publicație atrage atenția că în setul trei de la Roland Garros, Simona Halep a acuzat și o problemă medicală și a cerut intervenția fizioterapeutului. „Atac de panică” - a zis artista. Tot mai bine decât un atac de cord, cum au pățit-o deja mulți care s-au lăsat hipnotizați de incomensurabila prostie sau ticăloșie a celor care au îndemnat senin la inocularea unui ser experimental despre care chiar producătorii recunosc că are și poate provoca mari probleme. În fotografia de mai sus o puteți vedea cum arăta în timpul meciului de ieri.

După turneul din Australia, interzis marelui sportiv nevaccinat Novak Djokovici, pagina de propagandă de tip sovietic cu știri false numai din surse oficiale, aka Ro Vaccinare, punea pe seama triplei injectări cu seruri magice a sportivei victoria acesteia la Australian Open.

Chestiunea a fost tratată acid de jurnalistul sportiv Paul Gabriel Andrei, care afirma: Băieții de la Ro Vaccinare sunt de o nesimțire uluitoare și, încep să cred, și de o prostie mare de tot! Priviți aici cum se folosesc de vaccinarea Simonei Halep

Astăzi am așteptat toată ziua o nouă postare a arici pogonicilor retribuiți gras din banii noștri (apropo, de ce nu returnează ei la casieria Ministerului Sănătății jumătate de salariul provenit de la nenorociții de nevaccinați care le plătesc fanteziile?).

Dar... nimic. Nici o explicație similară. A pierdut sau nu a pierdut pentru că e vaccinată Simona Halep? O dilemă care probabil frământă groaznic rămășițele de creier neinjectate ale ciumăfăilor otrăviți ai lui Gheorghiță-două-organe.